Σασμός: «Σκοτώνετε κι εσείς από αγάπη παιδιά;» - Έξαλλοι στο twitter με τον Δημήτρη Λάλο

Έγινε η αποκάλυψη για την δολοφονία του Στεφανή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός: «Σκοτώνετε κι εσείς από αγάπη παιδιά;» - Έξαλλοι στο twitter με τον Δημήτρη Λάλο

Στο αποψινό (19/5) επεισόδιο του Σασμού ο Μαθιός βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Φαρμάκη, ο οποίος του αποκάλυψε πως γνωρίζει ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Ο Μαθιός εμφανώς σοκαρισμένος, προσπάθησε να δικαιολογηθεί εξηγώντας πως η πράξη του είχε μοναδικό στόχο την προστασία της Βασιλικής και το κίνητρό του ήταν αγάπη, όμως κάποιοι δεν πείστηκαν καθόλου με τα λόγια του.

Ο λόγος για το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ξέσπασε στο twitter, τονίζοντας πως η αγάπη δεν θα έπρεπε να αποτελεί για κανένα λόγο κίνητρο για οποιαδήποτε δολοφονία ή αντίστοιχη πράξη. Βέβαια, υπήρξαν και κάποιοι οι οποίοι τον στηρίζουν ακόμα και τώρα.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Η Βασιλική χάνει το μυαλό της

Οι αντιδράσεις στο twitter για την δικαιολογία του Μαθιού για τον φόνο στον Σασμό

Κρυφός γάμος για Αστέρη και Αργυρώ

Παραδομένο πλέον στα συναισθήματά του, το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί μακριά απ’ όλους και χωρίς να το μάθει κανείς. Μόνος τους σύμμαχος, εκτός από τον έρωτά τους, ο παπα-Μιχάλης. Το περιοδικό Tv24 έχει όλο το ρεπορτάζ για τα επόμενα επεισόδια του Σασμού!

Τη στιγμή που η οικογένεια Σταματάκη δοκιμάζεται σκληρά λόγω του χωρισμού της Βασιλικής από τον Μαθιό (διαβάστε εδώ περισσότερα: «Θέλω διαζύγιο Μαθιό! Να μην ξανά βρεθείς στον δρόμο μου» - Η ανατριχιαστική σκηνή που η Βασιλική χωρίζει τον παράφορό της έρωτα!), ένα άλλο ζευγάρι αποφασίζει να σταθεί στα πόδια του για πρώτη φορά. Ο Αστέρης και η Αργυρώ παίρνουν μια γενναία απόφαση για τις ζωές τους αλλά κυρίως τη ζωή του παιδιού τους, του Πετρή, που θέλουν να ζήσει και να μεγαλώσει σε μια φυσιολογική οικογένεια. Αγανακτισμένοι από τα σχόλια των δικών τους ανθρώπων και την εμμονή να βάλουν τέρμα στη σχέση τους, εκείνοι μιλούν στον παπα-Μιχάλη και πιο συγκεκριμένα του ζητούν να τους παντρέψει, χωρίς όμως να πει σε κανέναν τίποτα.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο παπάς δεν θα μπορούσε παρά να δεχτεί με χαρά να είναι κοντά τους σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους. «Η χαρά μου είναι μεγάλη και είμαι σίγουρος πως αυτό το μυστήριο θα φέρει την αγάπη και την ομόνοια ανάμεσα στις οικογένειές σας. Παιδιά μου, να είστε ευλογημένα», θα τους πει και θα ορίσουν την ημερομηνία του γάμου τους. Μόνοι τους, όπως τότε που γνωρίστηκαν στην Αυστραλία, θα βρεθούν στο ιερό της εκκλησίας για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης. Μαζί τους θα έχουν και τον μικρό Πετρή, ο οποίος έχει αρχίσει να δένεται με τον βιολογικό του πατέρα και να ξεχνά, όπως είναι φυσικό, την παρουσία του Σταύρου.

«Κανονικά, θα έπρεπε αυτό το βράδυ, το πρώτο του γάμου μας, να το περάσουμε μαζί. Οι δυο μας με τον Πετράκη μας», λέει ο Αστέρης στην Αργυρώ και εκείνη τον συμβουλεύει από το δωμάτιο του σπιτιού της να κάνει υπομονή. «Από τη στιγμή που σε γνώρισα, ονειρευόμουν την ώρα που θα παντρευόμασταν, βέβαια δεν είχα φανταστεί ακριβώς έτσι τον γάμο μας, ούτε με τόσο λίγο κόσμο... Και τώρα που αυτό συνέβη, είμαστε χώρια», της λέει ξανά και τη συγκινεί. «Αστέρη, κάναμε το πρώτο βήμα και είμαι πιο σίγουρη από ποτέ πως κάναμε το σωστό. Οταν όλα γίνουν γνωστά, όλες τις μέρες και τις νύχτες μας θα τις περνάμε μαζί. Δεν θα αργήσει να έρθει εκείνη η μέρα που θα γιορτάζουμε την αγάπη μας και θα ζούμε σαν ένα φυσιολογικό ζευγάρι», του απαντά εκείνη γλυκά και του δίνει κουράγιο. Κλείνουν το τηλέφωνο και ονειρεύονται το σπίτι που θα φτιάξουν μαζί.

Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Κρυφός γάμος για Αστέρη και Αργυρώ - Τους παντρεύει ο παπα-Μιχάλης

Ονειρεύονται ακόμα και τη στιγμή που η Καλλιόπη και η Μαρίνα θα έχουν παραμερίσει τις διαφορές τους και θα φέρονται σαν δύο φυσιολογικές συμπεθέρες. Προς το παρόν πάντως και οι δύο θέλουν αυτή η σχέση να σταματήσει το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα, όταν η Καλλιόπη μαθαίνει ότι ο Πετρής είναι παιδί του γιου της γίνεται έξαλλη και τα βάζει με τους πάντες. Κυρίως όμως με τον Παύλο που ήξερε το μυστικό αυτό και της το κρατούσε κρυφό, παρόλο που επανειλημμένως του είχε τονίσει ότι δεν θέλει αυτό το ζευγάρι να κάνει παιδί λόγω της κατάρας που θεωρεί πως ακολουθεί την οικογένειά τους. Ολα όμως θα περάσουν όταν Αστέρης, Αργυρώ και Πετρής εμφανιστούν ξαφνικά στο σπίτι της «καπετάνισσας» και μάλιστα ο πρώτος της πει: «Μαμά, κάποιος ήρθε να σε δει», δείχνοντας το παιδί που την κοιτάζει χωρίς να καταλαβαίνει. Τότε η Καλλιόπη θα ανοίξει διάπλατα την αγκαλιά της για να κρατήσει όσο πιο σφιχτά μπορεί το πρώτο της εγγόνι.