Σασμός: «Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό!» - ''Έλιωσε'' όλο το twitter με τα παιχνίδια της Καλλιόπης με το εγγόνι της

Ξετρελάθηκε με τον μικρό Πετρή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό!» - ''Έλιωσε'' όλο το twitter με τα παιχνίδια της Καλλιόπης με το εγγόνι της

Όσα βλέπουμε να συμβαίνουν στα τελευταία επεισόδια του Σασμού μοιάζουν με όνειρο, καθώς οι ζωές του Αστέρη και της Αργυρούς φαίνεται, πως μπαίνουν σε μία κανονικότητα και όλα αυτά οφείλονται στον μικρό Πετρή.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας 5/6 η Καλλιόπη δέχτηκε στο σπίτι της το εγγόνι της με την καπετάνισσα να έχει φοβερή χημεία όσο έπαιζε με τον Πετρή, το πρώτο ουσιαστικά εγγονάκι της.

Τα σχόλια, που έκαναν οι χρήστες στο twitter ήταν ένα και ένα, αφού όλοι έλιωσαν με το τρυφερό πρόσωπο της Καλλιόπης, αλλά και με τη στάση, που είχε απέναντι στην Αργυρώ...(δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Τα σχόλια στο twitter για τα παιχνίδια της Καλλιόπης στο Σασμό με τον Πετρή

Τρίτη 6/6 - Επεισόδιο 148

Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη και την Αργυρώ για το θέμα του παιδιού. Εκείνοι προσπαθούν να της εξηγήσουν, αλλά δεν φαίνεται να παίρνει από λόγια. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος ανακαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της Τζένης και του Μανόλη και η αντίδρασή του είναι άσχημη. «Σου έχω εμπιστευτεί τα πάντα. Ξέρεις κάθε κρυφή μου σκέψη και στενοχώρια και τολμάς να με προδώσεις με τον χειρότερο τρόπο. Τα έφτιαξες με το κορίτσι μου! Τόλμησες να μου πάρεις ό,τι πολυτιμότερο είχα και έχω. Δεν το περίμενα από εσένα, Μάνο», του λέει πληγωμένος και φεύγει από μπροστά του για να σκεφτεί.

Ο Μαθιός και ο Αστέρης δεν ξέρουν τι να κάνουν με τη μητέρα τους. Οδηγούνται λοιπόν σε μια απόφαση η οποία θα πέσει σαν κεραυνός στο αρχοντικό των Σταματάκηδων. «Ως εδώ ήταν, μάνα. Είσαι πάντα δίπλα μας και έτσι θέλουμε να παραμείνεις αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα πλέον να επεμβαίνεις στις ζωές μας. Είμαστε μεγάλοι άντρες και έχουμε δικαίωμα ακόμα και λάθη να κάνουμε. Δεν γίνεται να είσαι πάντα η σκιά μας. Μέχρι εδώ ήταν, λοιπόν...», της ξεκαθαρίζουν και οι δύο μαζί και η Καλλιόπη κλονίζεται που οι γιοι της θέλουν να υψώσουν τοίχο ανάμεσά τους. Ο Ευθύμης συνεχίζει να πολιορκεί τη Στέλλα, που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Η Βασιλική προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου και ο Μαθιός χάνει και την τελευταία του ελπίδα!