Σασμός: «Ο Νικηφόρος δεν είναι παιδί του Στεφανή!» - Έπεσε το twitter με την αποκάλυψη του παπά - Μιχάλη στη Βασιλική

Ο Μαθιός είναι ο πραγματικός πατέρας...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Ο Νικηφόρος δεν είναι παιδί του Στεφανή!» - Έπεσε το twitter με την αποκάλυψη του παπά - Μιχάλη στη Βασιλική

Πολλαπλά τα χτυπήματα, που δέχονται οι τηλεθεατές του Σασμού μιας και τελευταία το σενάριο - λίγο πριν τη λήξη του Β' κύκλου - έχει πραγματικά απογειωθεί με τις συνεχείς αποκαλύψεις, που γίνονται.

Πιο συγκεκριμένα, η ζωή του Μαθιού και της Βασιλικής έχει διαταραχθεί, αφού η γυναίκα πρόσφατα έμαθε, ότι είχε παντρευτεί το φονιά του πρώτου της άντρα, του Στεφανή.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Η Βασιλική καταρρέει στα πόδια Μαθιού και Νικηφόρου λίγο πριν την δολοφονία

Τα ευτράπελα δε σταματάνε και μάλιστα με το που κυκλοφόρησε ο Alpha το trailer για την Πέμπτη (8/6) έγινε ο κακός χαμός στο twitter! Ο λόγος; Η Βασιλική μαθαίνει από τον παπά Μιχάλη, πως ο Νικηφόρος δεν είναι παιδί του Στεφανή, αλλά του Μαθιού....

Η συνέχεια με τις αντιδράσεις στις οθόνες σας!

Οι αντιδράσεις στο twitter για την αποκάλυψη του παπά - Μιχάλη στη Βασιλική στο Σασμό

Πέμπτη 8/6 - Επεισόδιο 150

Επεισόδιο 150. Η Βασιλική ανακοινώνει στον Μαθιό ότι προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου, αφήνοντάς τον συντετριμμένο. Η Στέλλα θα του προτείνει μία λύση, που θα τον ανακουφίσει προσωρινά. Η Καλλιόπη δυσκολεύεται να αποδεχτεί την Αργυρώ ως μελλοντική νύφη της, παρά τις προσπάθειες των γύρω της να την πείσουν. Ο Λευτέρης προειδοποιεί τον Ευθύμη για έναν επερχόμενο κίνδυνο κι εκείνος αντιδρά με απειλές. Η βραδιά του λόγου της Θοδώρας με το Λευτέρη φτάνει, αλλά μία απρόσμενη είδηση θα πέσει σαν βόμβα στο τραπέζι. Μία άφιξη θα ταράξει τον Φαρμάκη και θα ανακατέψει την τράπουλα εκ νέου, την ίδια στιγμή που ο Μαθιός, θα προβεί σε μία κίνηση απελπισίας, προκειμένου να κερδίσει και πάλι τη Βασιλική.

Δείτε επίσης: «Τι κάνεις Νικηφόρε; Αυτός είναι ο πατέρας σου!» - Η τελευταία τραγική σκηνή της σεζόν με τα ουρλιαχτά της Βασιλικής