Σασμός: Η Βασιλική χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της - Ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και το twitter ''γκρεμίζεται''

«Εγώ πάντως θα προτιμούσα ο γιος μου να έχει πατέρα φονιά, παρά βιαστή»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Η Βασιλική χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της - Ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και το twitter ''γκρεμίζεται''

Oι τηλεθεατές του Σασμού τελευταία βλέπουν το σενάριο να έχει πάρει φωτιά με τις αποκαλύψεις, που γίνονται σχετικά με τη ζωή των πιο βασικών ηρώων από τον πρώτο κύκλο της σειράς.

Ο Μαθιός και η Βασιλική έχει χάσει κάθε ισορροπία ανάμεσά τους με τη ίδια να μαθαίνει αρχικά, πως ο Μαθιός ήταν ο δολοφόνος του Στεφανή και στη συνέχεια, πως ο Νικηφόρος δεν ήταν παιδί του...

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Η Βασιλική καταρρέει στα πόδια Μαθιού και Νικηφόρου λίγο πριν την δολοφονία

Συγκεκριμένα, ο παπά Μιχάλης είπε όλη την αλήθεια στη Βασιλική για το γιο της και όπως ήταν επόμενο το βράδυ της Πέμπτης (8/6) το twitter έπεσε από τα μηνύματα και τα σχόλια των χρηστών!

Οι αντιδράσεις στο twitter για την αποκάλυψη του παπά - Μιχάλη στη Βασιλική στο Σασμό

Παρασκευή 9/6 - Επεισόδιο 151

Η βραδιά των αρραβώνων στο σπίτι των Αγγελάκηδων συνεχίζεται με πολλές αποκαλύψεις, που προκαλούν διαφορετικές αντιδράσεις. Ο Μαθιός μετά τη νύχτα πάθους με τη Βασιλική νιώθει ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, εκείνη, όμως, έχει άλλα σχέδια. Η Έλενα επιστρέφει στην Κρήτη, έτοιμη να ανατρέψει τις ισορροπίες, αν δεν πάρει αυτό που θέλει από τον Ευθύμη. Την στιγμή, που ο Μανόλης δέχεται μια επίσκεψη που τον ταράζει, ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μία κατάσταση, που δεν μπορεί να διαχειριστεί.