Η&Μ: H μαύρη φούστα που θα τον τρελάνει - Κοντή και με ζώνη στη μέση

Είναι άκρως αισθησιακή!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η&Μ: H μαύρη φούστα που θα τον τρελάνει - Κοντή και με ζώνη στη μέση

Αυτή η μαύρη φούστα από τα H&M θα τον τρελάνει σίγουρα. Είναι κοντή και έχει ζώνη για να τονίζει την μέση σου και να την κάνει να φαίνεται ακόμα πιο λεπτή. Μάλιστα είναι και σε προσφορά και θα την βρεις σε πάρα πολύ καλή τιμή.

Οι φούστες είναι από μόνες τους ένα πολύ θηλυκό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα καμία μας. Μια μαύρη φούστα αποτελεί ένα βασικό κομμάτι που πρέπει να έχουμε.

Είτε μια πιο κοντή, είτε μια πιο μακριά για πιο επίσημες εμφανίσεις σίγουρα πρέπει να τα έχεις. Εμείς βρήκαμε αυτή στα H&M και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να την αγοράσεις.

Η φούστα είναι σε προσφορά και κοστίζει μόνο 8 ευρώ, ενώ θα μπορείς να την φοράς στις βόλτες με τον καλό σου αλλά και στις εξόδους σου για καφέ και στην δουλειά.

Η&Μ φούστα

Θα την βρεις εδώ

Επίσης, σου βρήκαμε κάποια leggings από τα Zara που θα σε ξετρελάνουν

Στο H&M το μοναδικό φόρεμα να τον τρελάνεις - Θα του πέσει το σαγόνι

Στο H&M θα βρεις το πιο υπέροχο και μοναδικό φόρεμα για τον Άγιο Βαλεντίνο.Θα σε δει μόλις το φορέσεις και αλήθεια θα του πέσει το σαγόνι. Είναι οικονομικό αλλά και υπέροχο και σίγουρα μόλις το φορέσεις θα τραβήξεις όλα τα βλέματα πάνω σου.

Του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ξεχωριστή ημέρα και σίγουρα θέλεις να εντυπωσιάσεις με αυτό που επιλέξεις να φορέσεις.

Αυτό το φόρεμα από τα H&M θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω σου, αλλά και του καλού σου. Είναι κοντό και οικονομικό και σίγουρα θα το λατρέψεις.

H&M φορεμα

Θα το βρεις εδώ

Για τον απόλυτο συνδυασμό, επέλεξε σανδάλια φυσικά και ένα ψάθινο καπέλο, που θα σε μετατρέψει και σένα σε νεαρή Donna από το Mamma Mia, όπως και αυτή η φούστα.

Στα H&M θα βρεις το πιο ρομαντικό φόρεμα της Άνοιξης - Βγαίνει σε δυο χρώματα για να διαλέξεις

Σε δυο χρώματα βγαίνει το πιο ρομαντικό φόρεμα της Άνοιξης που θα βρεις σχεδόν σε όλα τα καταστήματα των H&M. Αν θέλεις να τον γοητεύσεις χωρίς να «ταλαιπωρηθείς» περνώντας 100 ώρες μπροστά από τον καθρέφτη, τότε πρέπει να το αγοράσεις. Εσύ σε πιο από τα δυο χρώματα θα το διαλέξεις;

Ειδικά αν είσαι από τις γυναίκες που τους αρέσουν οι παλιές ρομαντικές ταινίες, τότε θα φαίνεσαι σαν μια από τις πρωταγωνίστριες που βρήκαν τον πρίγκιπα τους, πέρασαν από 40 κύματα, έκλαψαν, αλλά στο τέλος ήταν μαζί και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα, και θα κάνεις μια πολύ σωστή αγορά.

Και επειδή και εγώ πάνω κάτω τέτοιος τύπος είμαι, τότε θα στο προτείνω, μιας και έρχεται και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πρόκειται λοιπόν για το floral φόρεμα του οποίου το μήκος φτάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, έχει σκίσιμο στο ένα πόδια και έχει φουσκωτά μανίκια.

Όπως είπα βγαίνει σε δυο χρώματα για να διαλέξεις. Το ένα είναι μαύρο floral και το άλλο ροζ.

H&M ρούχα

floral φόρεμα

TAGS