Θα ανάψεις "φωτιές" με αυτό το Zara φόρεμα - Είναι σατέν μαύρο

Θα το λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θα ανάψεις

Με αυτό το Zara φόρεμα θα ανάψεις σίγουρα "φωτιές"! Είναι σατέν και μαύρο, ενώ έχει ένα εντυπωσιακό άνοιγμα στο μπούστο που θα σε κολακεύσει πάρα πολύ. Τα σατέν φορέματα αγκαλιάζουν την σιλουέτα σου και της ταιριάζουν πολύ.

Τα σατέν φορέματα είναι μια κατηγορία φορεμάτων που ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις γυναίκες. Αισθησιακά και κατάλληλα για τις βραδινές σου εξόδους, καθώς θυμίζουν λίγο νυχτικό και αφήνουν διάφορα στην φαντασία.

Με ένα ωραίο σατέν φόρεμα μπορείς να πας σε μια απλή βραδινή έξοδο, αλλά μπορείς ακόμα και να πας σε ένα καλό κάλεσμα. Αυτό το φόρεμα από τα Zara είναι ιδιαίτερο και σίγουρα θα το λατρέψεις και εσύ.

Είναι σατέν με ένα εντυπωσιακό άνοιγμα στο μπούστο το που θα βάλει "φωτιά" στις βραδινές σου εμφανίσεις και όχι μόνο και κοστίζει μόλις 19 ευρώ.

Zara φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Αν λατρεύεις το σατέν, τότε θα λατρέψεις και αυτό το φόρεμα

Υπερπαραγωγή αυτό το Zara φόρεμα - Σαν σταρ του Hollywood στο κόκκινο χαλί

Αν αγοράσεις αυτό το φόρεμα από την νέα συλλογή των Zara θα μοιάζεις σαν σταρ του Hollywood που περπατά στο κόκκινο χαλί όταν το φορέσεις. Είναι υπερπαραγωγή με τις διακοσμημένες αλυσίδες που έχει να κρέμονται από πάνω του και το ύφασμα του.

Αν θέλεις να κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν προς τα εσένα σε μια νυχτερινή σου έξοδο ή ακόμη αν θέλεις να κάνεις τον πρώην σου να γυρίσει πίσω σε εσένα ή και ακόμη να πάρει την "εκδίκηση" σου για να δει τι έχασε, τότε είναι η πιο... έξυπνη αγορά που θα κάνεις.

Αν λοιπόν θέλεις να πετύχεις ένα από τα παραπάνω ή και όλα, τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το μαύρο σε στιλ lingerie φόρεμα. Έχει V ντεκολτέ, λεπτές τιράντες και σκισίματα στο κάτω του μέρος. Η λεπτομέρεια με τις αλυσίδες έρχονται σε αντίθεση και κάνουν όλη την διαφορά στο φόρεμα.

Το φόρεμα λοιπόν θα το βρεις στη νέα συλλογή των Zara με 35,95 ευρώ.

Zara φόρεμα

TAGS