Sold out στα Bershka αυτά τα ψηλά πέδιλα - Θα τα βρεις με μόνο 13 ευρώ

Θα τα φοράς χειμώνα - καλοκαίρι!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Sold out στα Bershka αυτά τα ψηλά πέδιλα - Θα τα βρεις με μόνο 13 ευρώ

Αυτά τα ψηλά πέδιλα από τα Bershka είναι σχεδόν sould out καθώς έχουν μείνει μόνο δυο νούμερα. Ωστόσο είναι ένα κομμάτι που δεν θα βγάζεις από πάνω σου στις νυχτερινές σου εμφανίσεις και φοριούνται τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Τα μαύρα πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα. Ειδικά όταν έχουν μαύρο χοντρό και αναπαυτικό τακούνι.

Τα πέδιλα με χοντρό τακούνι είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και το βράδυ με ένα καλό σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω.

Εμείς βρήκαμε αυτό το ζευγάρι που κοστίζει μόνο 13 ευρώ και έχουν μείνει μόνο δυο νούμερα.

Bershka προσφορές

Πέδιλο με τακούνι σε μαύρο χρώμα. Φαρδύ τακούνι. Κούμπωμα με μπαρέτα και αγκράφα.

JOIN LIFE Care for fiber & planet: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και πιο βιώσιμη πολυουρεθάνη, η οποία παράγεται με τη χρήση μιας νέας τεχνολογίας που μας βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σου προτείνω να τα συνδυάσεις με αυτό το λευκό και... άκρως αισθησιακό κορμάκι.

Θα τα βρεις εδώ

Bershka: To παντελόνι που θα δείξει τα πόδια σου πιο μακριά! Κοστίζει 10 ευρώ

To πιο μοδάτο παντελόνι από τα Bershka κάνει θραύση γιατί δείχνει τα πόδια σου πιο μακριά και κοστίζει μόνο 10 ευρώ. Σίγουρα αν το δεις θα το λατρέψεις και εσύ και είνα μια τάση που θα κολακέψεις όλους τους σωματότυπούς εκεί έξω.

Απίστευτο και όμως γίνεται να δείχνεις τα πόδια σου πιο μακριά με ένα τζιν που θα σε ξετρελάνει και θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Είναι ροζ και στενό και θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πάρα πολύ μακριά και ωραία λόγω του του σχήματος του.

Ένας μακρύς σωλήνας πάντα κολακεύει την σιλουέατα σου και σε δείχνει λίγο πιο αδύνατη.Σίγουρα θα ξεχωρίσεις και εσύ αν το φορέσεις και θα το βρεις μόνο με 10 ευρώ.

Bershka προσφορές

Θα το βρεις εδώ

TAGS