Stradivarius: Το ψηλόμεσο τζιν που θα κολακεύσει τα οπίσθια σου - Κάνει τέλεια εφαρμογή

Πρέπει να το αποκτήσεις!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Stradivarius: Το ψηλόμεσο τζιν που θα κολακεύσει τα οπίσθια σου - Κάνει τέλεια εφαρμογή

Αυτό το ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius έχει τέλεια εφαρμογή και γι'αυτό τον λόγο θα κολακεύσει πάρα πολύ τα οπίσθια σου. Είναι οικονομικό και σίγουρα θέλεις να το αποκτήσεις, καθώς θα εντυπωσιάσεις σε κάθε σου εμφάνιση.

Τα ψηλόμεσα τζιν, ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε σωματότυπο εκεί έξω, ενώ έχουν πολλά θετικά. Δείχνουν τα πόδια σου πιο μακριά και η στενή εφαρμογή τους τονίζει μέρη που θέλεις να τονίσεις, όπως πχ τα οπίσθια σου.

Ποια γυναίκα δεν θέλει ένα τζιν, το οποίο εφαρμόζει τέλεια πάνω της και κολακεύει το σώμα της και κυρίως εκείνα τα σημεία. Εμείς σου βρήκαμε το παντελόνι από τα Stradivarius που θα κάνει τέλεια εφαρμογή πάνω στο σώμα σου. Δείτε εδώ και αυτό το κέρινο παντελόνι από δέρμα που προκαλεί φρενίτιδα στα Stradivarius

Κοστίζει μόνο 25 € και είναι σε χρώμα που μπορείς να το φοράς και καθημερινά στις casual εμφανίσεις σου. Όπως με ένα πολύ ωραίο πουλόβερ στη δουλειά αλλά και με ένα πιο θηλυκό τοπάκι σε μια χαλαρή σου έξοδο για καφέ ή ακόμα και για ένα ποτό.

Δείτε εδώ:

Stradivarius παντελόνια

Stradivarius τζιν

Θα το βρείτε εδώ

Στα Stradivarius θα γίνεις easy rider των '80s - Αυτό το τζάκετ θα ταιριάξει άψογα με το ψηλόμεσο τζιν σου

Στα Stradivarius θα γίνεις και εσύ easy rider των '80s με τον πιο γρήγορο τρόπο! Αυτό είναι το τζάκετ που πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου με 35.99 ευρώ! Μην το σκέφτεσαι άλλο.

Αν είσαι και εσύ από εκείνες που είναι πιο ροκ και θες να βρεις το ιδανικό μπουφάν που για να εκφράσεις το στυλ και τον εαυτό σου, τότε μην το ψάχνεις άλλο, καθώς στο βρήκαμε.

Το συγκεκριμένο βγαίνει σε δύο χρώματα, αλλά εμείς προτείνουμε καλύτερα το μαύρο που πάει και με όλα και σίγουρα βγάζει πιο rock and roll vibes. Μην περιμένεις άλλο, μιας και εξαντλείται γρήγορα.

Stradivarius  τζάκετStradivarius μαύρο τζάκετ

Κάνε το δικό σου εδώ. Μεταξύ μας τώρα είναι trend στο instagram ένα συγκλονιστικό μπουφάν από τα Bershka, εσύ το έχεις δει;