Φρενίτιδα για αυτό το φόρεμα από τα Zara - Είναι στο πιο θηλυκό χρώμα

Θα το λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Φρενίτιδα για αυτό το φόρεμα από τα Zara - Είναι στο πιο θηλυκό χρώμα

Αυτό το φόρεμα από τα Zara έχει προκαλέσει φρενίτιδα, γιατί είναι στο πιο θηλυκό χρώμα. Θα το φοράς σε όλες σου τις εμφανίσεις τόσο την Άνοιξη, όσο και σε μια πιο δροσερή ημέρα του καλοκαιριού κατά την περίοδο των διακοπών σου.

Τα φορέματα είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Τονίζουν την θηλυκότητα σου και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη τόσο σε νυχτερινές εμφανίσεις, όσο και σε μια σικ εμφάνιση στο γραφείο τις ημέρες που δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις.

Η Άνοιξη πλησιάζει και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τα βαριά ρούχα του χειμώνα και να φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο και ωραίο. Τι πιο κατάλληλο από ένα φόρεμα με έντονο και ωραίο χρώμα που θα μπορείς να το φοράς τόσο πρωί, όσο και το βράδυ αλλά ακόμα και σε μια πιο καλή εμφάνιση. Δες εδώ και αυτό το παπούτσι από τα Zara για να συνδυάσεις το φόρεμα

Εμείς βρήκαμε αυτό από το Zara και πραγματικά μας ξετρέλανε.

Zara φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Αν πάλι δεν σου αρέσουν τα τόσο έντονα και θηλυκά θα ξετρελαθείς με αυτό το western φόρεμα από τα Zara

Σου αρέσουν τα western και θες να υιοθετήσεις το look τους; Στα Zara θα βρεις το φόρεμα εμπνευσμένο από την αγαπημένη σου ταινία που θα σε κάνει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα.

Αν θες και εσύ να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends, τότε αυτό είναι ένα που δεν πρέπει να χάσεις, μιας και είναι σίγουρο πως θα σε αναδείξει και θα λάμψει.

Δεν μας πιστεύεις; Δες και μόνη σου το υπέροχο εμπριμέ σχέδιο που θυμίζει φορεσιές από παλιές ταινίες που είχαν λατρευτεί από πολλούς. Αν είσαι σινεφίλ, τρέξε να το κάνεις δικό σου, μιας και το boho look του είναι μοναδικό.

Zara φόρεμαZara εμπριμέ φόρεμα

Κάνε το δικό σου εδώ. Σου βρήκαμε επίσης αυτή την απίστευτη τζιν καμπάνα πάλι από τα καταστήματα Zara που θα δείχνει και τα πόδια σου πιο λεπτά.

TAGS