Bershka: Το παλτό αυτό είναι σχεδόν sold out - Κάνει μόνο 24 ευρώ

Είναι υπέροχο!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Bershka: Το παλτό αυτό είναι σχεδόν sold out - Κάνει μόνο 24 ευρώ

Το παλτό αυτό από τα Bershka είναι σχεδόν sold out καθώς έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια και θα το βρείτε με μόνο 24€. Είναι σε ένα υπέροχο χρώμα και δεν θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου τις κρύες ημέρες τις Άνοιξης.

Τα παλτό μπορούν να φορεθούν και την άνοιξη και είναι μια επιλογή που είναι ιδανική για κάθε γυναίκα καθώς είναι θηλυκή και κομψή.

Μπορείς να τα φοράς τόσο στις βόλτες σου όσο και σε ένα απλό καθημερινό ντύσιμο στο γραφείο και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Και μπορεί την Άνοιξη να μην έχει κρύο, ωστόσο τα παλτό κυρίως σε ανοιχτά χρώματα φοριούνται ακόμα και μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα.

Εμείς σου βρήκαμε αυτό στα Stradivarius που θα σε ξετρελάνει σίγουρα. Είναι λαχανί και θα το βρεις μόνο με 24€. Εμείς μόλις το είδαμε πραγματικά το ξεχωρίσαμε. Δες και αυτή την μαύρη παντελόνα από τα Bershka για να το ταιριάξεις

Δείτε το εδώ:

Bershka παλτό

Θα το βρείτε εδώ

Sold out στα Bershka είναι και αυτά τα ψηλά πέδιλα - Θα τα βρεις με μόνο 13 ευρώ

Αυτά τα ψηλά πέδιλα από τα Bershka είναι σχεδόν sould out καθώς έχουν μείνει μόνο δυο νούμερα. Ωστόσο είναι ένα κομμάτι που δεν θα βγάζεις από πάνω σου στις νυχτερινές σου εμφανίσεις και φοριούνται τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Τα μαύρα πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα. Ειδικά όταν έχουν μαύρο χοντρό και αναπαυτικό τακούνι.

Τα πέδιλα με χοντρό τακούνι είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και το βράδυ με ένα καλό σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω.

Εμείς βρήκαμε αυτό το ζευγάρι που κοστίζει μόνο 13 ευρώ και έχουν μείνει μόνο δυο νούμερα.

Bershka προσφορές

Πέδιλο με τακούνι σε μαύρο χρώμα. Φαρδύ τακούνι. Κούμπωμα με μπαρέτα και αγκράφα.

JOIN LIFE Care for fiber & planet: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και πιο βιώσιμη πολυουρεθάνη, η οποία παράγεται με τη χρήση μιας νέας τεχνολογίας που μας βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σου προτείνω να τα συνδυάσεις με αυτό το λευκό και... άκρως αισθησιακό κορμάκι.

Θα τα βρεις εδώ

TAGS