Ελένη Χατζίδου: Τα γυαλιά ηλίου της είναι must have - Θυμίζουν 90's

Θα τα θέλεις και εσύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Χατζίδου: Τα γυαλιά ηλίου της είναι must have - Θυμίζουν 90's

Τα γυαλιά που φόρεσε η Ελένη Χατζίδου είναι must have, γιατί θυμίζουν τα 90's και θα θέλεις και εσύ σίγουρα να τα αποκτήσεις στην συλλογή σου, όπως άλλωστε και οτιδήποτε άλλο θυμίζει εκείνη την όμορφη εποχή.

Η τραγουδίστρια διαθέτει ένα άψογο στυλ και ξέρει πως να κλέβει τις εντυπώσεις της σε κάθε της εμφάνιση. Τόσο όταν ντύνεται επίσημα, όσο και όταν ντύνεται πιο casual. Αυτή την φορά, δεν έκλεψαν τις εντυπώσεις τα ρούχα της αλλά τα γυαλιά της.

Η ίδια διάλεξε ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, με τετράγωνο σχήμα που είναι πραγματικά το απόλυτο must have της σεζόν. Από το 2019 τα 90's επέστρεψαν δυναμικά πίσω στην ζωή μας και ό,τι θυμίζει αυτά είναι σίγουρα μέσα στην μόδα.Επίσης η Ελένη Χατζίδου φόρεσε και αυτό το κολάν που είναι το απόλυτο trend

Η Ελένη Χατζίδου, είναι μια γυναίκα που διαθέτει στυλ και γνωρίζει πως αυτά τα γυαλιά αποτελούν σίγουρα trend, ενώ κολακεύουν και τα περισσότερα σχήματα προσώπου. Μάλιστα μπορείς να βρεις και καλές αλλά και αρκετά οικονομικές επιλογές.

Δείτε εδώ τα γυαλιά της:

Ποια άλλα γυαλιά είναι must have το 2020 εκτός από της Ελένης Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου μπορεί να φόρεσε το απόλυτο trend για την φετινή σεζόν, αν όμως δεν σας αρέσουν αυτού του είδους γυαλιά,υπάρχουν και άλλα σχήματα αλλά και σχέδια που είναι φέτος πάρα πολύ της μόδας και μπορείτε να διαλέξετε.

Εμείς σας βρήκαμε ποια είναι must have για το 2020 και σας τα παρουσιάζουμε για να διαλέξετε εσείς ανάλογα το γούστο σας αλλά και το προσωπικό στυλ που σας ταιριάζει.

  • Μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου
  • Γυαλιά ηλίου καθρέφτες
  • Γυαλιά ηλίου με διάφανους σκελετούς
  • Γυαλιά ηλίου με Χρωματιστούς φακούς
  • Μεγάλα τετράγωνα γυαλιά ηλίου από τη δεκαετίας του ’70
  • Γυαλιά ηλίου cat-eye
  • Γυαλιά ηλίου Aviator