Bershka: Αυτή η φούστα είναι για τολμηρές - Κοστίζει 17,99 ευρώ

Θα βάλει φωτιές!

Bershka: Αυτή η φούστα είναι για τολμηρές - Κοστίζει 17,99 ευρώ

Αυτή η φούστα από τα Bershka είναι για τολμηρές και κοστίζει μόνο 17,99€. Έχει το πιο Ανοιξιάτικο χρώμα και είναι κοντή, ενώ θα την συνδυάσετε πάρα πολύ εύκολα με διάφορα μπλουζάκια αλλά και παπούτσια.

Οι φούστες είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Ειδικά όταν μιλάμε για μια κοντή, τζιν φούστα. Η οποία είναι ό,τι πρέπει για τις casual εμφανίσεις μας, ενώ μπορούμε να την φορέσουμε και σε ένα ραντεβού ή μια έξοδο με το αγόρι μας.

Εμείς βρήκαμε στα Bershka μια πάρα πολύ οικονομική φούστα. Μάλιστα κυκλοφορεί και σε ένα αρκετά ανοιξιάτικο χρώμα, καθώς είναι μωβ. Είσαι τολμηρή αρκετά να την δοκιμάσεις;

Βέβαια αν δεν σου αρέσουν τα τόσο έντονα χρώματα, κυκλοφορεί σε άλλα δυο, σε μαύρο σκέτο και σε μαύρο με λευκό πουά.Σου βρήκαμε από τα Bershka και αυτές τις τρεις ζώνες να την συνδυάσεις

Δείτε την εδώ:

Bershka φούστα

Θα την βρείτε εδώ

Τρέλα με προκαλούν και αυτά τα παπούτσια με στάμπα στα Bershka γγια να συνδυάσεις την φούστα

Η νέα συλλογή των Bershka για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2020 έχει καταφτάσει στα καταστήματα και η αλήθεια είναι πως ξεχωρίσαμε ένα ζευγάρι παπούτσια με στάμπα! Έχει προκληθεί τρέλα ήδη στα μαγαζιά για να τα αποκτήσουν.

Μιλάμε, φυσικά, για ένα ζευγάρι sneakers, που θα τα φοράς από το πρωί έως και πολύ αργά το βράδυ! Κοστίζουν μόνο 27,99€ κι έχουν πάνω στάμπα από ένα κινούμενο σχέδιο των παιδικών μας χρόνων, τα The Powerpuff Girls.

Sneakers The Powerpuff Girls x Bershka

ΑΝΑΦ. 1408/560/001

27.99 €

Bershka παπούτσια

Bershka νέα συλλογή

Επίσης, να ξέρεις πως στα καταστήματα Zara έχουν βάλει προσφορές με μπλουζάκια και φορέματα λιγότερο από 10 ευρώ οπότε ρίξε μια ματιά εδώ! Σίγουρα θα βρεις πολλά κομμάτια για να συνδυάσεις αυτά τα sneakers!

TAGS