Το πιο ρομαντικό φόρεμα των Zara - Έχουν πάρει "φωτιά" τα ταμεία

Θα το φοράς όλο το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Το πιο ρομαντικό φόρεμα των Zara - Έχουν πάρει

Το πιο ρομαντικό φόρεμα των Zara έχει κάνει τα ταμεία να πάρουν "φωτιά. Είναι λευκό και άκρως καλοκαιρινό, ενώ είναι σε μια πάρα πολύ καλή και οικονομική τιμή για να το αγοράσεις. Θα το θέλεις και θα κλέψεις τις εντυπώσεις με αυτό.

Το λευκό είναι χωρίς αμφιβολία το χρώμα του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

Τώρα λοιπόν που έχουμε χρόνο βρήκαμε ένα τέτοιο φόρεμα στο eshop των Zara και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.Δες και το φόρεμα που μοιάζει με νυχτικό

ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΠΛΙΝΑ ΜΕ ΓΚΙΠΟΥΡ

29,95 EUR

Zara φόρεμα

ΛΕΥΚΟ - 1971/062

Κοντό φόρεμα με μεγάλο V ντεκολτέ. Ασορτί απλικέ στο γιακά με διάτρητα κεντήματα. Κοντό φουσκωτό μανίκι που καταλήγει σε λάστιχο. Τελείωμα με βολάν στο κάτω μέρος. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Θα το βρείτε εδώ

3 τρόποι να φορέσεις το λευκό και ρομαντικό μίνι φόρεμα σου

Με ψηλοτάκουνα πέδιλα και minimal κοσμήματα

Το αγαπημένο σας λευκό φόρεμα είναι ιδανικό για να αποτελέσει το ένδυμα σε γάμους, βαπτίσεις ακόμα και καλές περιστάσεις το καλοκαίρι! Επιλέξτε να το φορέσετε με ψηλοτάκουνα παπούτσια σε όποια απόχρωση εσείς προτιμάτε, από κλασικά καφέ πέδιλα με κορδόνια μέχρι suede κόκκινα, ροζ, μπλε ή μαύρα πέδιλα με λεπτό τακούνι. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στα κοσμήματα σας.

Με φλατ παπούτσια και πολύχρωμα αξεσουάρ

Δώστε μια πιο funky και girly διάσταση στο άσπρο φόρεμα σας με φλατ παπούτσια, όπως oxford ή χαριτωμένες εσπαντρίγιες και βάλτε και εκκεντρικά αξεσουάρ! Ένας φάκελος ή clutch bag με ζωηρά μοτίβα, ένα ζευγάρι από μακριά statement σκουλαρίκια με πολύχρωμες πέτρες ή ένα εντυπωσιακό βραχιόλι θα κάνουν το look σας ιδιαίτερο.

Με εσπαντρίγιες και boho τσάντα ώμου

Άνετο, απλό, bohemian και τόσο chic…αυτό το στυλ ντυσίματος με πρωταγωνιστή το λευκό φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή για τις χαλαρές βόλτες σας στην πόλη ή στα σοκάκια του νησιού. Οι εσπαντρίγιες είναι τα καταλληλότερα παπούτσια για περπάτημα και σε συνδυασμό με μια μεγάλη καφέ ή μπεζ τσάντα ώμου, η οποία χωράει όλα τα απαραίτητα, δίνουν στο άσπρο φόρεμα σας extra δόσεις στυλ!

TAGS