Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το απλό κόλπο που θα κάνει τα οπίσθια σου να δείχνουν πιο όμορφα μέσα στο τζιν παντελόνι!

Το απλό κόλπο που θα κάνει τα οπίσθια σου να δείχνουν πιο όμορφα μέσα στο τζιν παντελόνι!

Ένα τρικ που γνωρίζουν πολύ λίγοι...

Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο συμφωνούν σε ένα πράγμα. Τις ενδιαφέρει πραγματικά πώς δείχνει το σώμα τους μέσα σε ένα βολικό τζιν παντελόνι.

Την ίδια στιγμή συμφωνούν και σε κάτι άλλο. Στο ότι είναι πιο δύσκολο να βρεις το παντελόνι που θα σου πηγαίνει γάντι από το να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου κάποιο μεθυσμένο βράδυ σε ένα μπαρ. Διαβάστε παρακάτω...

Παρόλα αυτά υπάρχει ένας τρόπος να μπορέσεις να εντοπίσεις το τζιν που είναι τέλειο για το σώμα σου, εκείνο που θα κάνει τα οπίσθια σου να φαίνονται πιο στητά και πιο ελκυστικά απλά λαμβάνοντας υπόψιν σου έναν παράγοντα στον οποίο δεν πήγαινε το μυαλό σου μέχρι σήμερα.

Δείτε ακόμη: Η πανάκριβη τσάντα της Αθηνάς Οικονομάκου είναι το χριστουγεννιάτικο όνειρό μας

Κι αυτός δεν είναι άλλος από την φάσα που έχει το τζιν παντελόνι που έχεις βάλει στο μάτι. Όχι, δεν έχουν όλα το ίδιο στυλ ή σχέδιο φάσας και μάλιστα αυτό είναι που κάνει την πραγματική διαφορά στον τρόπο που κάθε παντελόνι εφαρμόζει πάνω σου.

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε σχεδόν όλοι κάθε φορά που διαλέγουμε τζιν παντελόνια είναι το ότι δεν δίνουμε καμία προσοχή στο πίσω μέρος του ρούχου και πιο συγκεκριμένα στη φάση, δηλαδή στο σημείο ανάμεσα στη μέση και στις τσέπες του τζιν.

Δείτε ακόμη: Οι πιο στιλάτες ιδέες: Αυτό είναι το ιδανικό βραδινό τσαντάκι για κάθε εμφάνιση!

Στο παρακάτω σχεδιάγραμμα θα δεις 5 διαφορετικές περιπτώσεις φάσας και πόσο διαφορετικά μπορούν να κάνουν το σώμα σου να δείχνουν μέσα στο τζιν παντελόνι που μόλις αγόρασες.

Δείτε το εδώ

Δείτε το εδώ

Δείτε το εδώ

womantoc.gr

Share