Fashion Police: Οι εμφανίσεις διάσημων σταρ που παίρνουν όχι απλά 0 αλλά -1!

Fashion Police: Οι εμφανίσεις διάσημων σταρ που παίρνουν όχι απλά 0 αλλά -1!

Πέφτουν και οι celebrities σε ατοπήματα!

Τι κι αν διαθέτουν στιλίστες και τον απαραίτητο χρόνο για να μελετήσουν το στιλ τους και να δημιουργήσουν μοναδικές εμφανίσεις; Και οι επώνυμες κυρίες, τόσο οι Ελληνίδες όσο και οι ξένες έχουν τις άτυχες στιγμές τους. Διαβάστε παρακάτω...

Μπορείτε, λοιπόν, να παρηγορηθείτε και εσείς για όλες εκείνες τις φορές που δεν προλάβατε ή δεν είχατε τη διάθεση να δώσετε έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ας πάρουμε όμως τις εμφανίσεις με τη σειρά.

Δείτε ακόμη: 7 κανόνες της μόδας που πρέπει να γνωρίζεις απ’ έξω και ανακατωτά

Φαίη Σκορδά
Η γλυκιά Φαίη έχει σημειώσει ενδυματολογικά άλματα τα τελευταία χρόνια. Οι εμφανίσεις της πλέον- στο μεγαλύτερο αριθμό τους- συγκαταλέγονται στις πιο καλόγουστες της ελληνικής τηλεόρασης. Γι αυτό και εμείς ξαφνιαστήκαμε όταν είδαμε αυτόν τον ατυχή συνδυασμό λίγες μέρες πριν. Ενώ το outfit είναι ό,τι πιο hot, με το mini μαύρο φόρεμα να αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της, η επιλογή παπουτσιών ήταν απογοητευτική. Οι μπότες αυτές με τα ασημί τρουκς δημιουργούν από μόνα τους πολλή «ένταση», την οποία δε χρειαζόταν το τόσο κομψό outfit.

Ζέτα Μακρυπούλια
Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Τις περισσότερες φορές το ίδιο ισχύει και για τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις. Πριν λίγες μέρες όμως εμφανίστηκε στην εκπομπή με μία όχι κολακευτική εμφάνιση. Το μπλε μακρύ φόρεμα ήταν σε ένα περίεργο για το πόδι μήκος, που έκανε ακόμη και την ψηλή Ζέτα να φαίνεται κοντύτερη. Το λευκό πουκάμισο από μέσα μας παρέπεμπε σε πολύ out of the date τάση και θα άρμοζε σίγουρα σε μεγαλύτερη κυρία. Τέλος, σίγουρα οι κόκκινες μπότες δεν ήταν το καταλληλότερο παπούτσι για να ολοκληρώσει το outfit, στο οποίο θα ταίριαζε καλύτερα ένα ζευγάρι κομψές γόβες. Οφείλουμε να επιβραβεύσουμε τη Ζέτα, ωστόσο, που τόλμησε μία εμφάνιση πιο ιδιαίτερη, αλλά ελπίζουμε την επόμενη φορά να της πετύχει περισσότερο.

Sara Jessica Parker
Συμβαίνουν και στα μεγαλύτερα fashion icons. Το είδωλο κάθε fashionista που μας έχει χαρίσει άπλετες στιγμές έμπνευσης τις τελευταίες δύο δεκαετίες, απογοήτευσε στις Χρυσές Σφαίρες. Ενώ πάντα ανυπομονούμε να δούμε τις red carpet εμφανίσεις της, αυτή τη φορά δεν μπορούμε παρά να την εντάξουμε στις κακοντυμένες. Παρόλο τον κώδικα που υπήρχε σχετικά με την αποκλειστική επιλογή μαύρου φορέματος, αυτό δεν εμπόδιζε μία κυρία από το να ξεχωρίσει και να παραμείνει μοναδική. Το φόρεμα της ηθοποιού, όμως ήταν αρκετά ξεπερασμένο με balloon τελείωμα, δαντέλα και μεγάλο ασημί αξεσουάρ στη μέση. Ανυπομονούμε να επιστρέψει στην παλιά καλή Jessica.

Δείτε ακόμη: H τέλεια ζακέτα Mango που δεν θα βγάλουμε από πάνω μας την άνοιξη

Kate Hudson
Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο hot παρουσίες του Hollywood και είμαστε συνηθισμένοι να κόβει την ανάσα με τις σέξι εμφανίσεις της. Δε μπορούμε να πούμε όμως το ίδιο και για την πρόσφατη επιλογή της στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, όπου δεν μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Με ένα πολύ βαθύ ντεκολτέ, θα ήταν σίγουρα πολύ κομψότερο αν έλειπε αυτό το oversized ασημένιο κολιέ που το κάνει too much. Επίσης, θα προτιμούσαμε να μην τελείωνε το φόρεμα με διαφάνειες, έτσι ώστε να επικεντρωθεί όλη η προσοχή στο υπέροχο μπούστο της.

instyle.gr