H ολόσωμη φόρμα της Ελένης Πετρουλάκη που έκλεψε τις εντυπώσεις! Το Zara κομμάτι που λατρέψαμε!

H ολόσωμη φόρμα της Ελένης Πετρουλάκη που έκλεψε τις εντυπώσεις! Το Zara κομμάτι που λατρέψαμε!

Μπορεί η 25η Μαρτίου να είναι την ερχόμενη Κυριακή, ωστόσο η Ελένη Πετρουλάκη και οι κόρες της, η 13χρονη Άννα-Μαρία, η 11χρονη Θεοδώρα και η 8χρονη Ιλιάνα, έκαναν... παρέλαση στο Golden Hall από τώρα.

Μοναδική απούσα ήταν η 11χρονη Μίλα –δίδυμη με τη Θεοδώρα– που εκείνη την ημέρα επισκέφτηκε μία φίλη της και δεν μπορούσε να βρεθεί με την οικογένειά της. Όπως μας περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, μαμά και κόρες μπήκαν στο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, κάνοντας αρχικά μία βόλτα στα μαγαζιά. Διαβάστε παρακάτω..

Οι ίδιες πηγές συμπληρώνουν πως επισκέφτηκαν μαγαζί με περιφερειακά της Apple, χωρίς όμως να αγοράζουν κάτι, με τη μικρή Ιλιάνα πάντως να κλέβει την παράσταση με το νάζι και το σκέρτσο της στην είσοδο του καταστήματος.

Δείτε ακόμη: Η τσάντα της Τατιάνας Στεφανίδου είναι το πιο hot trend της σεζόν! Το αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσεις!

Εντέλει οι τέσσερίς τους πήγαν μαζί με μία οικογενειακή φίλη στον επάνω όροφο για φαγητό και κάθισαν για περίπου δύο ώρες, μέχρι να επιστρέψουν σπίτι με άδειες σακούλες αλλά με πλατιά χαμόγελα.

Δείτε ακόμη: Madwalk 2018: Του κιτς το πανηγύρι! Οι εμφανίσεις με τα μεγάλα ΝΟΤ της βραδιάς!

«Οι κόρες της έχουν γίνει ολόκληρες γυναίκες. Είναι απίστευτο το πώς μεγάλωσαν», σχολίαζαν κάποιοι περαστικοί, συμπληρώνοντας –δικαίως– πως τα καλογυμνασμένα τους κορμιά είναι εν μέρει «έργο» της μητέρας τους...

Και μπορεί πολλοί να έμειναν στην εμφάνιση, ωστόσο εμείς στο Youweekly.gr ψαχουλέψαμε και το στιλ της Ελένης! Η γυμνάστρια φοράει Jumpsuit Zara 39.95 ευρώ, sneakers premiata 255 ευρώ και τσάντα louis vuitton 2.580 ευρώ!

TAGS