Παρουσίαση προγράμματος Αlpha: Ποιες ήταν οι καλοντυμένες και ποιες πήραν βραβείο κακογουστιάς!

Εσείς τι λέτε;

Παρουσίαση προγράμματος Αlpha: Ποιες ήταν οι καλοντυμένες και ποιες πήραν βραβείο κακογουστιάς!

Όλα τα πρόσωπα του Alpha βρέθηκαν στην παρουσίαση τηλεοπτικού προγράμματος που έλαβε χώρα στο Ζάππειο! Εντυπωσιακές κυρίες κατέφθασαν στο χώρο και κάποιες μας εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους και κάποιες άλλες.. όχι!

Είστε έτοιμοι να δούμε τις καλοντυμένες και τις κακοντυμένες; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Όσο πιο εμπριμέ τόσο το... καλύτερο! Τα key pieces που θα απογειώσουν την εμφάνιση σου!

Αθηνά Οικονομάκου- Βάσω Λασκαράκη

Εντυπωσιακή όπως πάντα η Αθηνά Οικονομάκου μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, φορώντας ένα off white κουστούμι! Back & White για την Αθηνά, που θα πάρει ένα 8,5/10 γιατί μπορεί να είναι formal για την περίσταση, αλλά δεν είναι Αθηνά που έχουμε συνηθίσει!

Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε ένα φόρεμα μαύρο σε "A" γραμμή... και μάλλον το off the shoulders την άφησε μετεξεταστέα! Στην αγαπημένη ηθοποιό βάζουμε ένα 7/10!

Πάμε στην Εβελίνα Παπούλια! Η αγαπημένη ηθοποιός, έκανε το απόλυτο look και ομολογούμε πως μας άφησε με ανοιχτό το στόμα! Casual- smart ντύσιμο σε γήινες αποχρώσεις με μπλε λεπτομέρειες.... με την αξία της παίρνει 10/10!

Δείτε ακόμη: Take a look! Το νέο fashion trend στα τζιν που θα σε ξετρελάνει!

Η Ναταλία Γερμανού, με νέο look και ανδρόγυνο στυλ όχι μόνο έκλεψε την παράσταση ήταν μέσα στις πιο καλοντυμένες κυρίες που είδαμε! Η παρουσιάστρια, φόρεσε την απόλυτη τάση της σεζόν, που είναι το κόκκινο χρώμα και εννοείται ότι παίρνει 10/10! Ps. Οι κατστανές αποχρώσεις στα μαλλιά... πόσο πολύ της πηγαίνουν;

Μια σύγχυση υπήρξε μόλις είδαμε την Πένυ Αγοραστού, που η αλήθεια είναι πως κάθε φορά είναι μέσα στις κακοντυμένες, αλλά φαίνεται πως χθες είχαμε κάποια αστοχία! Πολύ μπούγιο...ρομαντικό-ροκ... κάτι που δεν ξέρω, αλλά της βάζουμε ένα 6!

Δείτε ακόμη: Ζara: Βρήκαμε τα 10+1 κορυφαία κομμάτια και σας τα παρουσιάζουμε αποκλειστικά! (Βίντεο)

H Δανάη Παππά, είναι νέα ωραία, ταλαντούχα και με στυλ από ότι φαίνεται- αφού φόρεσε την απόλυτη τάση και το έκανε καλά! Μπορεί να είναι της μόδας το χρυσό με το ασημένιο... αλλά not! Μια μικρή αλλαγή στο παπούτσι και θα ήταν το απόλυτο! Άρα, 9/10!