Σάσα Σταμάτη: Κεντρικιά ή Εκκεντρικιά;

Μαθήματα Streetstyle κι ας μην είναι Influencer

Σάσα Σταμάτη: Κεντρικιά ή Εκκεντρικιά;

Σάσα Σταμάτη:

Μια "κεντρικιά" παρουσιάστρια, την οποία πετύχαμε στη περιοχή της Γλυφάδας, σε ρόλο "εκκεντρικιάς"!

Γιατί πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ενδυματολογική της επιλογή, δεδομένου ότι δεν είναι ούτε Fashion Icon, ούτε Influencer, ενώ ουδεμία σχέση έχει με το χώρο της μόδας;!

Δείτε επίσης: Η casual chic εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! Όλες οι λεπτομέρειες για το λουκ της…

Φλούο χρώμα (βλ. κίτρινο) μια τάση που ήρθε στην Ελλάδα περίπου πριν τρία χρόνια και φορέθηκε από oversized hoodies μέχρι νύχια.

Ξέρεις τώρα, μανικιούρ - πεντικιούρ, δίχαλο, "η λύση είναι μια, πάμε παραλία!"

Και επειδή θα βιαστείς να μου πεις ότι απορείς πως μια τέτοια τάση, κυριάρχησε και οτι ο κερατοειδής σου, επιτέλους χαλάρωσε, θα σου πω "Στάσου, μύγδαλα"!

Πριν βιαστείς να "καταδικάσεις" τις φίλες σου που είναι τάχα άμαθες οι δόλιες και παρασύρθηκαν, να σου πω οτι η παραπάνω τάση, που με περίσσια περηφάνια φόρεσε η δική μας Σάσα επιλέγοντας ένα "σετάκι" γνωστής εταιρείας, θα "μας κατσικωθεί" και φέτος το καλοκαίρι, αν κρίνω από τις επιδείξεις που παρακολούθησα, που δεν ήταν λίγες!

Συμπερασματικά και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και εγώ δε δύναμαι να κάνω άλλη "βουτιά στην αριστερά", μια χαρά τυπάρα ήταν το κορίτσι μας, όταν απαθανατίστηκε από το YouWeekly, στον περίπατό του!

Και τρέλα είχε και αέρα Los Angeles απέπνεε -παρότι μένει και εργάζεται στο (L)εκανοπέδιο (A)ττικής- και το τακούνι του το φόρεσε, σε βινύλ υφή, λευκό, τάση που θεωρείται must και ανεξαρτήτως τι σου λέει το άλλο σου μισό, αγνόησε το και τρέχα να βρεις το δικό σου οικονομικό αντίστοιχο μποτάκι!

Τώρα για να τα λέμε τα πράγματα ως έχουν, όταν το πάρεις, αν θες τη γνώμη μου -που στη λέω ούτως η άλλως, γιατί αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα- μη το φορέσεις για βόλτα στη Γλυφάδα!

Δείτε επίσης: Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! Όλες οι λεπτομέρειες για το λουκ της…