Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το γαλάζιο μπικίνι που φόρεσε κι από 154 ευρώ μπορείτε να το πάρετε μόνο 139!

Είναι σε έκπτωση και είναι τέλειο!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το γαλάζιο μπικίνι που φόρεσε κι από 154 ευρώ μπορείτε να το πάρετε μόνο 139!

Αυτό είναι το γαλάζιο μπικίνι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη κι από 154 ευρώ μπορείτε να το πάρετε μόνο 139! Το Youweekly.gr έχει όλες τις πληροφορίες!

Η μίνι απόδραση στα Κουφονήσια για την παρουσιάστρια του ALPHA, τον σύζυγό της και τις κόρες της συνεχίστηκε και μετά τις εκλογές, για λίγες μέρες...

Η παρουσιάστρια, που έχει γίνει φανατική με το νησί και έχει λατρέψει τα τιρκουάζ νερά του, πέρασε ένα διήμερο εκεί και μετά μαζί με την οικογένειά της έβαλαν πλώρη με το σκάφος τους για τη βάση τους, την Άνδρο. Χωρίς ίχνος make up και έχοντας μαζέψει τα μαλλιά της πίσω σε μια κοτσίδα, κυκλοφορούσε με ένα παρεό από το πρωί μέχρι το βράδυ, χαιρετούσε όλους τους κατοίκους -αφού πια τους γνωρίζει καλά από την περσινή της εξόρμηση εκεί- και κρατούσε ένα βιβλίο για να διαβάζει τις ώρες που βρισκόταν χαλαρή έξω από τη θάλασσα.

Το Youweekly.gr βρήκε όλες τις λεπτομέρειες για την εμφάνισή της:

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το γαλάζιο μπικίνι που φόρεσε κι από 154 ευρώ μπορείτε να το πάρετε μόνο 139!

Η Ελένη με μπικίνι Stefania Frangista (139 ευρώ από 154).

Θραύση έκανε μάλιστα και το καουμπόικο καπέλο από τα Zara που είχε φορέσει πριν από λίγες ημέρες!

Ελένη Μενεγάκη: Με κολλητό μαγιό το "έπαιζε" μοντέλο για να την βγάλει η κόρη της φωτογραφίες!

Με κολλητό μαγιό το "έπαιζε" μοντέλο η Ελένη Μενεγάκη για να την βγάλει η κόρη της φωτογραφίες! Δείτε φωτογραφικό υλικό απευθείας από τους παπαράτσι!

Μια μικρή παύση των διακοπών της έκανε μόνο για μία μέρα προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να ψηφίσει και επέστρεψε πάλι στη βάση της στα Άχλα για να συνεχίσει τις βουτιές της στα γαλανά νερά.

Η παρουσιάστρια του ALPHA με τον Μάκη Παντζόπουλο πριν από λίγες μέρες χόρτασαν μια απολαυστική εβδομάδα κάνοντας με το πολυτελές σκάφος τους ένα τουρ στα Κουφονήσια και σε νησάκια κοντινά και αμέσως μετά ξαναεπέστρεψαν στη βάση τους στην Άνδρο για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Ελένη Μενεγάκη: Επιβεβαιώσε το Youweekly.gr για το πρόσωπο που επιστρέφει στην εκπομπή της! (Βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη: Με κολλητό μαγιό το

Ελένη Μενεγάκη: Με κολλητό μαγιό το

«Είναι το αγαπημένο τους πρόγραμμα, αυτό που συνηθίζουν να κάνουν κάθε χρόνο», μας μεταφέρει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον που γνωρίζει ότι οι αγαπημένοι προορισμοί του ζευγαριού δεν αλλάζουν εύκολα όταν μείνουν ευχαριστημένοι από το σέρβις και τη φιλοξενία. Έτσι, για ακόμα μία χρονιά η παρουσιάστρια μαζί με τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη Μαρίνα βρέθηκαν να αρμενίζουν με το «Ribco Scorpion Hull» στο μαγικό νησί των Κυκλάδων εξερευνώντας όλες τις παραλίες, «κρυφές» και φανερές, κάνοντας μπάνιο στο γαλάζιο, το πράσινο και το μπλε και απολαμβάνοντας τις πιο εξωτικές βουτιές της ζωής τους.

Ελένη Μενεγάκη: Με κολλητό μαγιό το

Ελένη Μενεγάκη: Με κολλητό μαγιό το

Ελένη Μενεγάκη: Με κολλητό μαγιό το

Η Ελένη και οι αγαπημένοι της βρέθηκαν σε έναν μικρό παράδεισο και απόλαυσαν ηρεμία και ξενοιασιά μαζί με τα παιδιά αλλά και οικογενειακούς τους φίλους που κάθε χρόνο τους καλούν για λίγες μέρες στο νησί.

Ελένη Μενεγάκη: Με κολλητό μαγιό το

Ελένη Μενεγάκη: Με κολλητό μαγιό το

Ελένη Μενεγάκη: Με κολλητό μαγιό το

Μάλιστα, έδειχναν ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένα ταβερνάκια, όπως το «Lefteris restaurant» για φρέσκο ψάρι και αστακομακαρονάδα, ενώ για τη διαμονή τους επέλεξαν συγκεκριμένο κατάλυμα το οποίο είχαν επισκεφτεί και πέρσι τέτοιο καιρό.

Ελένη Μενεγάκη: Με κολλητό μαγιό το

Ελένη Μενεγάκη: Με κολλητό μαγιό το Ελένη Μενεγάκη: Με κολλητό μαγιό το

Ελένη Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για την ληστεία στη βίλα της!

Όλη η αλήθεια για την ληστεία που έγινε στη βίλα της Ελένης Μενεγάκημέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Το "δράμα" που... βίωσε η παρουσιάστρια!

Στο Vanda's blog θα γραφτούν πράγματα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού για μια είδηση που έσκασε πριν από λίγα λεπτά και μας άφησε άφωνους!

Δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια ενώ παραθερίζει με τον σύζυγο και τα παιδιά της στην Άνδρο και στο νέο ανακαινισμένο ξενοδοχείο του Ματέο να περνάει έναν γολγοθά μετά από τηλεφώνημα που είχε από την Αθήνα και την ενημέρωσαν πως πήγαν να μπουν στο σπίτι της ληστές!

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι οι αδίστακτοι ληστές φαίνεται να ήξεραν πολύ καλά τα κατατόπια στο σπίτι της Ελένης και το πρόγραμμα της οικογένεια της που βρισκόταν εκεί αφού αποπειράθηκαν να μπουν μέσα ενώ τον τελευταίο καιρό έχει γίνει απόρθητο φρούριο. Ειδικά μετά από την φωτιά που πήγε να πάρει το εξοχικό της έχει πάρει τα μέτρα της για την περιούσια της!

Κατάφεραν, λοιπόν, να παρακάμψουν πολλά από τα συστήματα ασφαλείας της βίλας πριν τους σταματήσει ο συναγερμός που άρχισε να χτυπά λίγο πριν μπουν στο σπίτι! Αυτό τελικά τους απέτρεψε, τα μάζεψαν και έφυγαν!

Αμέσως η εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας που φυλάει το σπίτι έσπευσαν στο σημείο και ενημέρωσαν τηλεφωνικώς την παρουσιάστρια η οποία απευθείας ήρθε Αθηνά με τον Ματέο και επισκέφθηκαν το αστυνομικό τμήμα για να δώσουν κατάθεση!

Εγώ, λοιπόν, μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλη την αλήθεια για το περιστατικό αυτό που σύμφωνα με τις έγκυρες πηγές μου δεν έγινε ποτέ! Κανείς δεν πήγε να ληστέψει το σπίτι της Ελένης και του Ματέο καθώς είναι γνωστό πως είναι φρούριο και το φυλάνε 24ώρες το 24ωρο... Κανείς δεν είναι τόσο χαζός για να κάνει κάτι τέτοιο!

Με λίγα λόγια η παρουσιάστρια συνεχίζει τις διακοπές της με την οικογένειά της και τίποτα δεν της έχε χαλάσει μέχρι στιγμής το κέφι...