Βάσω Λασκαράκη: To μάξι φόρεμα της «εξαφανίζει» όλες τις ατέλειες στο σώμα! Που μπορείς να το βρεις;

Εμείς το λατρέψαμε!

Βάσω Λασκαράκη: To μάξι φόρεμα της «εξαφανίζει» όλες τις ατέλειες στο σώμα! Που μπορείς να το βρεις;

To μάξι φόρεμα της Βάσως Λασκαράκη, «εξαφανίζει» όλες τις ατέλειες στο σώμα λόγω, τόσο του υφάσματος όσο και του κοψίματος. Που μπορείς να το βρεις;

Η ηθοποιός όπως έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, βρίσκεται στην Ιταλία, και δεν γινόταν να μην ποζάρει σε μια από τις βόλτες της.

Μάλιστα, αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ήταν το εντυπωσιακό φόρεμα της. Ήταν μάξι, λεοπάρ και μπορεί να κρύψει όλες τις ατέλειες στο σώμα.

Βάσω Λασκαράκη: Σε έκπτωση το κόκκινο παντελόνι της! Από 40,00 ευρώ τώρα μόνο 16!

Η ζώνη που πρόσθεσε η ίδια στην μέση της, δίνει έναν άλλο αέρα στο φόρεμα, ενώ αναδεικνύει και την σιλουέτα.

Το συγκεκριμένο μπορείς να το βρεις στο prestizio.

Βάσω Λασκαράκη φόρεμα

Βάσω Λασκαράκη: Έκανε την πιο στιλάτη εμφάνιση αλλά όλοι κοίταγαν τα παπούτσια της! Κοστίζουν 55 ευρώ!

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε την πιο στιλάτη εμφάνιση αλλά όλοι κοίταγαν τα παπούτσια της! Κοστίζουν 55 ευρώ και ξέρουμε πού μπορείς να τα βρεις!

Η κούκλα Βάσω, έχει το δικό της προσωπικό στιλ και κάθε της εμφάνιση προκαλεί σχόλια! Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε μπει και εμείς στο πειρασμό να κάνουμε copy - paste ένα look της!

Βάσω Λασκαράκη: Η τρυφερή κίνηση του άντρα της που κανείς δεν παρατήρησε μέχρι σήμερα!

Η Βάσω Λασκαράκη, έβαλε ένα μαύρο τζιν και ένα απλό μπλουζάκι με stylish τσάντα με αλυσίδα! Το όλο της σύνολο, επέλεξε να το συνδυάσει όχι με ένα ζευγάρι γόβες, όπως ήταν το αναμενόμενο αλλά με ένα ζευγάρι αθλητικά Vans! Τα old school Vans της κοστίζουν 55 ευρώ και έχουν ήδη ξεπουλήσει! Αν δεν τα έχεις, get the look και σίγουρα δεν θα χάσεις! Ιδού και η φωτογραφία ντοκουμέντο της Βάσως:

Βάσω Λασκαράκη: Έκανε την πιο στιλάτη εμφάνιση αλλά όλοι κοίταγαν τα παπούτσια της! Κοστίζουν 55 ευρώ!

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η "δίδυμη αδερφή" της! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά! Ήταν γνωστή παρουσιάστρια...

Αυτή είναι η "δίδυμη αδερφή" της Βάσως Λασκαράκη! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά! Ήταν, μάλιστα, γνωστή παρουσιάστρια...

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Κυκλοφορεί ανάμεσά μας η σωσίας της ηθοποιού και λίγοι το έχουν ανακαλύψει! Ήταν παλιά στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ... Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη κι έχουμε και φωτογραφικό υλικό για να το αποδείξουμε σε κάθε... δύσπιστο της παρέας!

Αναφερόμαστε φυσικά στην Άννα Μπουσδούκου!

Βάσω Λασκαράκη: Όταν μάθετε το ύψος της θα πάθετε «εγκεφαλικό»! Φαίνεται 2 μέτρα αλλά είναι...

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβεις τι εννοούμε...

Εδώ είναι η Βάσω Λασκαράκη:

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η

Κι αυτή είναι η παρουσιάστρια:

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η

Μα πραγματικά δεν είναι ίδιες; Απίστευτο!!

Ποια είναι η Άννα Μπουσδούκου

Η Άννα Μπουσδούκου είναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου. Ξεκίνησε να εργάζεται τον Οκτώβριο του 2005 όταν πήγε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για να κάνει την πρακτική της. Ξεκίνησε με το ελεύθερο ρεπορτάζ και σιγά σιγά μεταπήδησε στην παραγωγή εκπομπών. Από τον Σεπτέμβριο του 2013, θα την βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ να παρουσιάζει την εκπομπή ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ. Έχει δηλώσει: "Σήμερα, παρά το γεγονός ότι στο επίκεντρο βρίσκονται οι οικονομικο-πολιτικές εξελίξεις (κάτι που απαιτεί πολύ περισσότερο διάβασμα, ακόμα και από την εποχή των πανελληνίων), προσπαθώ να εντοπίζω μέσω του ρεπορτάζ ανθρώπους που επιχειρούν, καινοτομούν και μας θυμίζουν και την άλλη όψη του νομίσματος." Είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού Νίκου Μπουσδούκου.