Φαίη Σκορδά: Το πουλόβερ της είναι στο χρώμα που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου! Έχει κατακλύσει όλες τις βιτρίνες!

Είναι must have του Χειμώνα!

Φαίη Σκορδά: Το πουλόβερ της είναι στο χρώμα που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου! Έχει κατακλύσει όλες τις βιτρίνες!

Το πουλόβερ που φόρεσε η Φαίη Σκορδά είναι στο χρώμα που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου. Το συγκεκριμένο έχει κατακλύσει όλες τις βιτρίνες.

Η παρουσιάστρια λατρεύει να δοκιμάζει τις νέες τάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς και αυτό το χρώμα δεν γινόταν να μην το φορέσει.

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε για το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη και έκανε την βόλτα της σε γνωστό εστιατόριο. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε έκλεψε τα βλέμματα το πουλόβερ της.

Φαίη Σκορδά: Οι μπότες της έχουν "εξαντληθεί"! Τις θέλουν όλες οι γυναίκες και είναι μόνο για τις πιο τολμηρές!

Ήταν στο χρώμα του κίτρινου, το οποίο βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να το φοράνε!

Φαίη Σκορδά πουλόβερ

Φαίη Σκορδά: Αντέγραψε το look της και δείξε cool με τo oversized πουλόβερ σου!

Η Φαίη Σκορδά είναι εντυπωσιακή σε κάθε της εμφάνιση!

Είτε βγει απλά να κάνει τα ψώνια της, είτε μπροστά από τις κάμερες πάντα "μαγνητίζει" τα βλέμματα!

Η όμορφη παρουσιάστρια σε μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις της είχε επιλέξει ένα oversized πουλόβερ. Εμείς βρήκαμε που μπορείς να βρεις τα κομμάτια που φόρεσε η Φαίη Σκορδά ώστε να την αντιγράψεις και να δείχνεις και εσύ cool και άνετη!

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε ένα oversized πουλόβερ (παρόμοιο θα βρεις στο matis-fashion.com με 46 Ευρώ) και mini φούστα με παγιέτες (παρόμοια θα βρεις στο matis-fashion.com με 58 ευρώ).

Το look της όπως πάντα έφερε την υπογραφή του προσωπικού της στυλίστα Βαγγέλη Ζάχου και ολοκληρώθηκε με ασημένιους κρίκους Leio Ross και ψηλοτάκουνες μπότες Christian Louboutin (990 Ευρώ).

Φαίη Σκορδά: Δεν της αρέσουν τα βαρετά τζιν! Αυτό το παντελόνι που φόρεσε προκαλεί πανζουρλισμό!

Της Φαίης Σκορδά δεν της αρέσουν τα βαρετά τζιν. Αυτό το παντελόνι που φόρεσε στην χθεσινή της εκπομπή προκαλεί πανζουρλισμό σε όλες τις γυναίκες.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού για ακόμη μια ημέρα, επέλεξε ένα κομμάτι που βρίσκεται στην μόδα και κολακεύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Φαίη Σκορδά, για την συγκεκριμένη ημέρα δεν φόρεσε ένα βαρετό απλό τζιν, αλλά ένα παντελόνι που φοράνε όλες το τελευταίο διάστημα και το εγκρίνουν μέχρι και οι κορυφαίες fashion bloggers.

Φαίη Σκορδά: Δημόσια έκκληση για βοήθεια από την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Το δερμάτινο ψηλόμεσο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή το επιλέγουν όλο και περισσότερες γυναίκες και πλέον μπορείς να το βρεις σχεδόν σε όλα τα καταστήματα.