Έλλη Στάη: Η εμφάνιση της «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα! Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό!

Τις «πάτησε» όλες κάτω!

Έλλη Στάη: Η εμφάνιση της «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα! Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό!

Η εμφάνισή της Έλλης Στάη «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα! Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό!

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων είναι μία από τις πιο σικάτες κυρίες της ελληνικής showbiz και έχει αποδείξει ότι παρά το σοβαροφανές της ύφος έχει πολύ χιούμορ!

Η Έλλη Στάη αυτήν την φορά βρέθηκε στο θέατριο Παλλάς και παρακολούθησε την θεατρική παράσταση «Με Αγάπη…για την ΕΛΙΖΑ».

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και αποθανάτισε την αγαπημένη δημοσιογράφο σε κάποια στιγμιότυπα. Η ίδια επέλεξε να κάνει μια εμφάνιση και φόρεσε ένα σμαραγδί πουκάμισο με ένα μαύρο παντελόνι και ένα σακάκι με βάση το μαύρο χρώμα και με μπλε λευκά και φούξια στοιχεία. Έλλη Στάη: Η εμφάνιση της στην συναυλία στο Ηρώδειο τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Αυτήν την εμφάνιση μόνο η Έλλη Στάη θα μπορούσε να την υποστηρίξει! Δείτε σχετικές φωτογραφίες...

Έλλη Στάη εμφάνιση

Έλλη Στάη βραδινή έξοδος

Έλλη Στάη: Με navy look στο θέατρο! Η εμφάνιση που τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Με navy look στο θέατρο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Έλλη Στάη. Η εμφάνιση της δημοσιογράφου τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ έχει μαγνητίσει τα βλέμματα με το σύνολο της, αφού στο Προεδρικό Μέγαρο...έκοψε ανάσες.

Χθες, η Έλλη Στάη βρέθηκε στο θέατρο Άλσος έχοντας δίπλα της τον επιχειρηματία, Νίκο Μουνδρέα. Καθ' όλη την διάρκεια δεν σταμάτησε να χαμογελάει στην κάμερα, ενώ δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του συντρόφου της.

undefined

undefined

Η παρουσιάστρια - δημοσιογράφος επέλεξε ένα μπλε σκούρο κοστούμι το οποίο είχε συνδυάσει με γαλάζια μπλούζα με λευκές λεπτομέρειες σε φαρδιά γραμμή. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρες γόβες. Για το μακιγιάζ της επέλεξε γήινες αποχρώσεις.

undefined

undefined

Έλλη Στάη: Τις πάτησε όλες κάτω! Η εμφάνιση για μαθήματα στιλ στο Προεδρικό Μέγαρο!

Τις πάτησε όλες κάτω η Έλλη Στάη, αφού η εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο, θα μπορούσε άνετα να διδάσκεται σε μαθήματα στιλ!

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, τα βλέμματα όλων έπεσαν στην σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας. Η Έλλη, χωρίς πολλά πολλά, έκοψε ανάσες και πήρε για εμένα, το απόλυτο 10άρι.

Για την μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας, επέλεξε να φορέσει ένα midi φόρεμα με λεπτομέρεια από δαντέλα και διαφάνειες στο μπούστο. Το μακιγιάζ της ήταν ιδιαίτερα απαλό και εξτρά πόντο πήρε με το μανικιούρ και το πεντικιούρ της, για το οποίο επέλεξε το χρώμα του καλοκαιριού, το έντονο φούξια.

Το look συμπλήρωσαν άψογα τα πέδιλα της σε μπρονζέ αλλά και το ιδιαίτερο τσαντάκι της! Μπράβο σας κυρία Στάη μου.... όχι, μπράβο σας!

Έλλη Στάη: Τις πάτησε όλες κάτω! Η εμφάνιση για μαθήματα στιλ στο Προεδρικό Μέγαρο!

Έλλη Στάη: Τις πάτησε όλες κάτω! Η εμφάνιση για μαθήματα στιλ στο Προεδρικό Μέγαρο!Έλλη Στάη: Τις πάτησε όλες κάτω! Η εμφάνιση για μαθήματα στιλ στο Προεδρικό Μέγαρο!