Ελένη Φουρέιρα: Αυτή η εμφάνιση της θα μείνει αξέχαστη! Συνδύασε τζιν με... τζιν και "τρέλανε" κόσμο!

Τράβηξε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή η εμφάνιση της θα μείνει αξέχαστη! Συνδύασε τζιν με... τζιν και

Αυτή η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα θα μείνει αξέχαστη στην ελληνική τηλεόραση. Συνδύασε τζιν με... τζιν και "τρέλανε" κόσμο.

Η τραγουδίστρια πραγματοποιεί κάθε φορά ανατρεπτικές εμφανίσεις που αποσπούν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μια από αυτές ήταν και στο «The Final Four» όπου φόρεσε ένα maxi φόρεμα όλο ροζ τούλι το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρο δερμάτινο κορσέ.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» έκανε το απόλυτο total denim look δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη, ενώ οι μπότες της ήταν Tsakiris Mallas.

Φόρεσε slouchy παντελόνι με denim κορσέ και πουκάμισο με επιβλητικούς ώμους.

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε αυτό το μπλε τζιν και όλοι την κοιτούσαν από...πίσω! Που θα το βρεις και πόσο κοστίζει;

Που θα βρεις το μπλε τζιν της Ελένης Φουρέιρα και πόσο κοστίζει; Αυτό είναι το παντελόνι που φόρεσε και την κοιτούσαν όλοι από... πίσω!

Έχει αν όχι το πιο καλλίγραμμο κορμί, ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και φροντίζει να το αναδεικνύει με τα συγκλονιστικά κομμάτια που έχει στη ντουλάπα της!

Ένα από αυτά είναι και το τζιν που φορούσε πριν από λίγο καιρό που την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr!

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε αυτό το μπλε τζιν και όλοι την κοιτούσαν από...πίσω! Που θα το βρεις και πόσο κοστίζει;

Εμείς βρήκαμε όλες τις πληροφορίες για το look της!

Με φλοράρ πουκάμισο και μπλε παντελόνι - παρόμοιο θα βρεις στο Favela με 64 ευρώ - και τσάντα Dior Saddle bag 2.200 ευρώ!

Ελένη Φουρέιρα: Στη φόρα το μυστικό της γιαγιά της! Πως την έχει βοηθήσει στην ζωή της;

Στην φόρα βγήκε το μυστικό της γιαγιάς της Ελένης Φουρέιρα. Πως την έχει βοηθήσει στην ζωή της και την καθημερινότητα της;

Η τραγουδίστρια διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της Ελληνικής showbiz και σε κάθε εμφάνιση της επί σκηνής, αλλά και σε δημόσιες εμφανίσεις της, προκαλεί χαμό.

Πως διατηρεί όμως αυτό το κορμί;

«Κάνω ποδήλατο ή spinning στο γυμναστήριο, σε συνδυασμό με crossfit, που με έχει βοηθήσει να αποκτήσω, εκτός από γράμμωση, και αντοχή. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς να γυμνάζομαι. Η άθληση μου προσφέρει απίστευτη ευεξία», είπε.

Σε ό,τι αφορά τώρα στη διατροφή της, δεν τρώει αλεύρι, ζάχαρη και αλάτι ενώ αποκαλύπτει και ένα μυστικό της γιαγιά της. «Ένα από τα διατροφικά μυστικά που μου έχει μάθει η γιαγιά μου είναι το ρόφημα κανέλας: Βράζω νερό και μετά το βάζω σε μια κανάτα μαζί με έξι στικ κανέλας. Το αφήνω να κρυώσει και το καταναλώνω σαν τσάι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βοηθάει στην αποτοξίνωση, ενώ παράλληλα τονώνει τον οργανισμό».