Έλενα Παπαρίζου: Φόρεσε αστραφτερό φόρεμα και προκάλεσε σοκ! Αυτή η εμφάνιση έπρεπε να γίνει στην Eurovision!

Θα πάθετε πλάκα! Ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Παπαρίζου: Φόρεσε αστραφτερό φόρεμα και προκάλεσε σοκ! Αυτή η εμφάνιση έπρεπε να γίνει στην Eurovision!

Αυτή η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου έπρεπε να γίνει στην Eurovision. Φόρεσε κοντό αστραφτερό φόρεμα και προκάλεσε σοκ.

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες στον χώρο. Κάθε εμφάνιση της κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά.

Το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και όταν ανεβαίνει στην πίστα κάνει χαμό με τα τραγούδια της και τις εμφανίσεις της. Ειδικά αυτό το αστραφτερό φόρεμα προκάλεσε... σοκ.

Η Έλενα Παπαρίζου, επέλεξε να φορέσει ένα κοντό φόρεμα γεμάτο στρας και ζώνη στην μέση. Αυτή η εμφάνιση έπρεπε να γίνει στην Eurovision., αφού θα έπαιρνε σίγουρο 12άρι.

Έλενα Παπαρίζου Eurovision

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η μόνη εμφάνιση που έχει μοιράσει εγκεφαλικά. Το σκίσιμο στο μαύρο φόρεμά της θα την έβγαζε number 1 ξανά στην Eurovision.

Eurovision: Αν φορούσε αυτό το φόρεμα θα μοίραζε "εγκεφαλικά" η Έλενα Παπαρίζου! Τα σκισίματα θα έπαιρναν το 12άρι!

Αν φορούσε αυτό το φόρεμα η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision, θα μοίραζε "εγκεφαλικά" στο κοινό. Τα σκισίματα της θα έπαιρναν το 12αρι.

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού σε κάθε εμφάνιση της προκαλεί "σεισμούς".

Στα lives του The Voice η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να φορέσει ένα maxi μαύρο φόρεμα με ανοιχτό μπούστο και σκισίματα στα πόδια.

Αν έκανε αυτή την εμφάνιση επί σκηνής της Eurovision θα μοίραζε "εγκεφαλικά" στο κοινό αλλά και τους τηλεθεατές και θα έπαιρνε το 12αρι.

Eurovision Έλενα Παπαρίζου

Το φόρεμα που φορούσε στο My number one το θυμάστε; Ήταν γεμάτο κρύσταλλα και υπήρχαν λεπτομέρειες που δεν ξέραμε.

Έλενα Παπαρίζου: Αυτή την εμφάνιση έπρεπε να την κάνει στην Eurovision! Το λευκό σύνολο της θα έπαιρνε το απόλυτο 12άρι!

Αυτή την εμφάνιση η Έλενα Παπαρίζου έπρεπε να την έχει κάνει στην Eurovision, καθώς θα έπαιρνε το απόλυτο 12άρι. Το λευκό σύνολο της θα σε «μαγέψει».

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο χώρο της showbiz και όχι άδικα. Σε κάθε έξοδο της αλλά και σε συναυλίες της αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πριν από λίγες ημέρες σε συναυλία της στο κέντρο της Αθήνας, όπου έγινε και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου «μάγεψε» με την εμφάνιση της.

Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό τοπ από μέσα.

Το φόρεμα που φόρεσε στην συμμετοχή της την θυμάστε; Ήταν γεμάτο κρύσταλλα.