Ελένη Χατζίδου: Πόζαρε στον καθρέφτη του δωματίου της με την Ετεοκλή!Το φόρεμα της εντυπωσίασε! Είναι μαύρο και στενό!

Και κοστίζει μόνο 27 ευρώ!

Ελένη Χατζίδου: Πόζαρε στον καθρέφτη του δωματίου της με την Ετεοκλή!Το φόρεμα της εντυπωσίασε! Είναι μαύρο και στενό!

Η Ελένη Χατζίδου πόζαρε στον καθρέφτη του δωματίου της με τον Ετεοκλή Παύλου. Το φόρεμα της είναι μαύρο και στενό και εντυπωσίασε.

Η γνωστή τραγουδίστρια αν και πρόσφατα έγινε μανούλα έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να επαναφέρει το σώμα της.

Μόλις χθες πόζαρε με μαύρο φόρεμα και ξετρέλανε τους πάντες. Η ίδια ανέβασε ένα στόρι στο οποίο ήταν μέσα στο δωμάτιο της και μας έδειξε την καινούργια της αγορά.

Όχι μόνο το σπίτι της αλλά και το στυλ της εντυπωσιάζει. Το μαύρο στενό φόρεμα σε συνδυασμό με τα μποτάκια με ψηλό τακούνι έκλεψαν την παράσταση.

Μάλιστα σας βρήκαμε το φόρεμα που φόραγε και η τιμή του είναι καταπληκτική καθώς κοστίζει μόνο 27 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Ελένη Χατζίδου παιδί

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου

Θα το βρείτε εδώ

Δείτε την επίσης με αυτό το μαύρο φόρεμα που έβαλε με φουσκωτά μανίκια! Έχει πόδια μοντέλου και ο Ετεοκλής «κόλλησε»!

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε φόρεμα που άφηνε όλη την πλάτη ανοικτή! Ο Ετεοκλής «τρελάθηκε» μόλις την είδε!

Ο Ετεοκλής Παύλου «τρελάθηκε» μόλις είδε την Ελένη Χατζίδου που έβαλε πάνω της ένα φόρεμα που άφηνε όλη την πλάτη της ανοικτή!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι μια πολύ επιτυχημένη επαγγελματίας, αλλά και πολύ καλή μανούλα και σύζυγος, αφού αφιερώνει όλον τον ελεύθερο της χρόνο με την οικογένεια της!

Η Ελένη Χατζίδου έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και αυτό επειδή γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου!

Πριν λίγες ημέρες την είδαμε να ποζάρει με μαύρο φόρεμα και πολύ μακρύ μαλλί... Η ίδια ωστόσο το φόρεμα που επέλεξε είχε ανοιχτή πλάτη και μας «τρέλανε» όλους, αλλά λίγο περισσότερο τον Ετεοκλή!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ελένη Χατζίδου φόρεμα Ετεοκλής Παύλου