Ελένη Μενεγάκη: Την «τσάκωσαν» με τον Γιάννη Λάτσιο και η προσοχή έπεσε στο μπουφάν της! Κοστίζει περίπου 820 ευρώ!

Είναι μαύρο κλασικό και ταιριάζει με όλα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Την «τσάκωσαν» με τον Γιάννη Λάτσιο και η προσοχή έπεσε στο μπουφάν της! Κοστίζει περίπου 820 ευρώ!

«Τσάκωσαν» την Ελένη Μενεγάκη με τον πρώην σύζυγο της, Γιάννη Λάτσιο οι φωτογράφοι και η προσοχή μας έπεσε στο μπουφάν που φορούσε. Κοστίζει περίπου 820 ευρώ.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συνάντηση που είχε η παρουσιάστρια με τον ισχυρό άνδρα των media. Το πρώην ζευγάρι, μίλησε για όλα αλλά εμάς το βλέμμα μας πήγε κατευθείαν στο πανωφόρι της.

Η Ελένη Μενεγάκη, στην συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Λάτσιο, φόρεσε φουσκωτό μπουφάν, τσάντα επώνυμου οίκου και δερμάτινο παντελόνι. Μπορεί στην εκπομπή να την βλέπουμε πιο girly ντυμένη όμως στην καθημερινότητά της, επιλέγει να είναι άνετη

Μάλιστα, βρήκαμε ποιας εταιρίας είναι το απίστευτο μπουφάν της και πια είναι η ενδεικτική τιμή του. Συγκεκριμένα είναι της Moncler και κοστίζει περίπου 820 ευρώ.

Ελένη Μενεγάκη Γιάννης Λάτσιος μπουφάν

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε μπουφάν 580 ευρώ για να πάει να αγοράσει γλυκά! Το έχουμε σε φωτογραφίες!

Έχουμε σε αποκλειστικές φωτογραφίες από την Ελένη Μενεγάκη εν ώρα... υπογλυκαιμίας! Φόρεσε μπουφάν που κοστίζει 580 ευρώ για να πάει να πάρει γλυκά!

Είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που "πουλάνε" και μονοπωλούν όσο τίποτα άλλο το ενδιαφέρον του κοινού γι αυτό και οι φωτογράφοι μονίμως ακολουθούν το κάθε της βήμα.

Η παρουσιάστρια του ALPHA πριν από λίγες ημέρες "πιάστηκε" από τον φωτογράφο του Youweekly.gr να επισκέπτεται μέσα στη βροχή ζαχαροπλαστείο των βορείων προαστίων! Η αλήθεια είναι πως όπως μας πληροφόρησαν δεν ήξερε τι να πάρει από τα εδέσματα που έβλεπε μπροστά της και... έκατσε αρκετή ώρα μέχρι να αποφασίσει!

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Μάλιστα, το μόνο σίγουρο είναι πως της είχαν κάνει παραγγελία συγκεκριμένη τα παιδιά της! Η μικρή Μαρίνα, είναι πολύ γλυκατζού!

Εκτός βέβαια, από όλο αυτό το ρεπορτάζ το μάτι μας για ακόμα μια φορά έπεσε στο outfit της το οποίο ήταν στην πένα ακόμα και σε αυτή τη μικρή και τελευταίας στιγμή εξόρμησή της!

Ελένη Μενεγάκη ακριβά ρούχα

Απλή, λιτή και απέριττη φαινόταν αλλά εμείς μάθαμε πως το μπουφάν που φορούσε - το οποίο είναι συγκλονιστικό κομμάτι και ταιριάζει με όλα - κοστίζει 580 ευρώ και ανήκει στην εταιρεία Moncler!

Τέλος, ένα λάθος έκανε μόνο μια φορά στη ζωή της όσον αφορά την εμφάνισή της και... της πρόσθεσε χρόνια χωρίς λόγο! Αποφύγετέ το...