Πάολα: Την φούστα της θα την ερωτευτείς! Είναι κοντή και μαύρη με χρυσό!

Θα τη θες και εσύ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάολα: Την φούστα της θα την ερωτευτείς! Είναι κοντή και μαύρη με χρυσό!

Την φούστα που φόρεσε η Πάολα θα την ερωτευτείς από την πρώτη στιγμή που θα την δεις. Είναι κοντή, στενή και μαύρη με χρυσό.

Η τραγουδίστρια πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις επί σκηνής του νυχτερινού κέντρο όπου εμφανίζεται και τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Πάολα είναι από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες στο λαϊκό ρεπερτόριο και σε κάθε συναυλία της ή εμφάνιση της σε κάποιο κέντρο γίνεται χαμός από τα λουλούδια που της πετάνε.

Σε μια από τις εμφανίσεις της στο κέντρο που τραγουδά στην Θεσσαλονίκη φόρεσε την πιο hot φούστα που έχουμε δει. Είναι μίνι, πολύ στενή και είναι στο χρώμα του μαύρου και του χρυσού.

Πάολα Θεσσαλονίκη φούστα

Πάολα: Έβαλε φούστα και τοπ με κρόσσια! Αποκαλύφθηκε η κοιλιά της και έγινε «έκρηξη»!

Η Πάολα έβαλε φούστα και τοπ με κρόσσια! Αποκαλύφθηκε η κοιλιά της και έγινε «έκρηξη» αφού έχει κορμάρα! Δείτε την κι εσείς...

Η τραγουδίστρια, έχει αναμφίβολα ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz! Η Πάολα γράφει την δική της ιστορία και η κάθε της εμφάνιση, είναι καλύτερη από την προηγούμενη.Να θυμίσουμε εκείνη με το κοντό της φόρεμα που έκανε ρεκόρ!

Η πιο πρόσφατη ωστόσο, είναι από τις top της, αφού είναι και από τις πιο εκκεντρικές! Η Πάολα έβαλε φούστα και τοπ με κρόσσια, που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά! Έγινε έκρηξη κανονικά στο μαγαζί που εμφανίζεται και λογικό, μιας και οι άντρες δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της... Ιδού λοιπόν:

Πάολα: Έβαλε φούστα με κρόσσια και όλοι κοίταγαν τα μποτάκια της! «Έσπασε» τη μέση και έγινε χαμός!

Η Πάολα έβαλε φούστα με κρόσια και όλοι κοίταγαν τα μποτάκια της! «Έσπασε» τη μέση και έγινε χαμός στο Instagram με την εμφάνισή της!

Έβαλε φωτιά στην πίστα η Πάολα και αυτό το βίντεο πρέπει να το δείτε όλοι... Η τραγουδίστρια έκανε ακόμα ένα ανατρεπτικό look και η Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται παραμίλησε!

Η Πάολα βγήκε στην πίστα με φούστα με κρόσια και όλοι κοίταγαν τα μποτάκια της αφού ήταν πανύψηλα! Άλλωστε η ίδια αγαπά πολύ τα κοντά φορέματα και τα ψηλά τακούνια και η αλήθεια είναι πως με το στιλ της γράφει ιστορία! Να θυμίσουμε και το θέμα μας με το πολύ κοντό της ασημί φόρεμα που είχε προκαλέσει σάλο... Ιδού λοιπόν η εμφάνιση με τα μποτάκια: