Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε ολόσωμη φόρμα και έπεσαν όλοι στα πατώματα! Ακόμα και ο Χατζηγιάννης δεν της αντιστάθηκε!

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε ολόσωμη φόρμα και έπεσαν όλοι στα πατώματα! Ακόμα και ο Χατζηγιάννης δεν της αντιστάθηκε!

Η Ζέτα Μακρυπούλια μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και μας το απέδειξε για ακόμα μια φορά! Αυτή τη φορά έβαλε ολόσωμη φόρμα και έπεσαν όλοι στα πατώματα! Ακόμα και ο Χατζηγιάννης δεν μπόρεσε να της αντισταθεί!

Ο στυλίστας της μοιράστηκε μια φωτογραφία με πρόσφατο outfit της παρουσιάστριας, που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ κάθε ημέρα πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και «ρισκάρει» να κάνεις νέους συνδυασμούς.

Και αυτή τη φορά το ρίσκο της την έβγαλε ασπροπρόσωπη!

Πριν από λίγες ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια απαθανατίστηκε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με αθλητικό look.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η μαύρη φόρμα της την έκανε Βασίλισσα του πάρτι! Ο Χατζηγιάννης την ερωτεύτηκε ξανά!

Η μαύρη φόρμα της Ζέτας Μακρυπούλια την έκανε Βασίλισσα του πάρτι! Ο Χατζηγιάννης την ερωτεύτηκε ξανά και δεν ήταν ο μόνος... Δείτε και θα καταλάβετε!

Η παρουσιάστρια έλαμψε κυριολεκτικά στο Ρουκ Ζουκ! Έβαλε ολόσωμη φόρμα σε μαύρο γεμάτη παγιέτες και ξεκάθαρα έμοιαζε Βασίλισσα του πάρτι, χωρίς υπερβολές!

Ο Χατζηγιάννης την ερωτεύτηκε ξανά σίγουρα αφού ήταν καλλονή με το look της! Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά ήταν τα ασημί της μποτάκια και από εμάς πήρε το απόλυτο 10άρι και μάλιστα με τόνο! Ιδού η εμφάνιση για Όσκαρ!

Έχετε δει και το ροζ της πουλόβερ;

Ζέτα Μακρυπούλια: Η μαύρη τουαλέτα της είχε αποκαλυπτικό σκίσιμο! Περπατούσε και όλα τα μάτια ήταν πάνω της, ακόμη και του Χατζηγιάννη!

Η μαύρη τουαλέτα της της Ζέτας Μακρυπούλια είχε ένα ένα αποκαλυπτικό σκίσιμο στο πόδι και στο στήθος. Όλα τα μάτια ήταν πάνω της όταν περπατούσε, ακόμη και του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η παρουσιάστρια στα επεισόδια του «The final four» πραγματοποιούσε εντυπωσιακές εμφανίσεις, που πάντα τραβούσαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στον ημιτελικό, η Ζέτα Μακρυπούλια, επέλεξε να φορέσει μια άκρως φαντασμαγορική τουαλέτα η οποία θύμισε star του Hollywood που ήταν έτοιμη να περπατήσει στο κόκκινο χαλί.

Ήταν μαύρη maxi και είχε ένα αποκαλυπτικό σκίσιμο στο πόδι, αλλά και στο στήθος της, το οποίο έκανε και όλη την διαφορά. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της, όπως και την ημέρα που φόρεσε το top με τα πούπουλα.

Ζέτα Μακρυπούλια μαύρη τουαλέτα The final four