Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε φούστα με λουλούδια και όλοι κοίταζαν τα πόδια της! Πιο "καυτή" από ποτέ!

Τις έβαλε όλες κάτω!

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε φούστα με λουλούδια και όλοι κοίταζαν τα πόδια της! Πιο

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε ακόμα μια φοβερή εμφάνιση καθώς φόρεσε φούστα με λουλούδια και όλοι κοίταζαν τα πόδια της! Πιο "καυτή" από ποτέ, η ίδια μοίρασε "εγκεφαλικά"!

Η παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε λαμπερές εμφανίσεις, ωστόσο αυτή ήταν που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Αν και λατρεύει το casual στυλ, η ίδια δεν λέει ποτέ όχι σε μια πιο glam εμφάνιση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, επέλεξε να συνδυάσει φλοράλ φούστα με μπλε μπλούζα και μπότες που "έκοβαν" την ανάσα.

Εσείς θα το τολμούσατε;

Έχετε δει και το τέλειο φόρεμά της; Είναι μαύρο και διπλώνει!

Ελένη Μενεγάκη: Έβαλε φούστα από δέρμα και τοπ στο χρώμα της άμμου! Είναι σε έκπτωση, μόνο με 89 ευρώ!

Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε φούστα από δέρμα και τοπ στο χρώμα της άμμου! Είναι σε έκπτωση, μόνο με 89 ευρώ και έχουν τσακίσει κανονικά τα ταμία! Βλέπετε το look της, φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η Ελένη, αγαπά πολύ το casual στιλ και της αρέσουν τα κομμάτια που είναι άνετα αλλά έχουν ένα touch κομψότητας. Πρόσφατα στην εκπομπή της, φόρεσε φούστα από δέρμα και τοπ στο χρώμα της άμμου, σε ένα secretary outfit που πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι.

Και τα δύο κομμάτια είναι σε έκπτωση και πλέον κοστίζουν πολύ χαμηλά! Το τοπ από 49 ευρώ κοστίζει πλέον 34 και η φούστα από 79 ευρώ, 55! Δείτε και την σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και τι ρούχα φόρεσε όταν συναντήθηκε με τον Γιάννη Λάτσιο;

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε μαύρα ρούχα αλλά η φούστα της είχε χρώμα! Το σχέδιο μόνο για τολμηρές...

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε μαύρα ρούχα αλλά η φούστα της είχε χρώμα! Το σχέδιο μόνο για τολμηρές που αν το κάνεις copy, δεν θα χάσεις! Ιδού το απόλυτο look...

Η Ελένη Μενεγάκη, αγαπά πολύ τα φορέματα και τις φούστες, ειδικά στην εκπομπή της! Τα πόδια της είναι από τα δυνατά της σημεία και εκείνη ξέρει να τα τονίζει με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσφατα, την είδαμε με μια φούστα υπερπαραγωγή που είναι απλά έρωτας!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έβαλε μαύρο ζιβάγκο και μαύρο καλσόν. Την διαφορά έκανε η φούστα της σε animal print και φούξια μαζί με μαύρο! Ιδού η σχετική εμφάνιση και όλες οι λεπτομέρειες:

Έχετε δει και το τέλειο φόρεμά της; Είναι μαύρο και διπλώνει!