Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε τα ρούχα της Αθηνάς Οικονομάκου και ο Σουλτάτος παραμιλούσε! Το μωβ της σακάκι μοίρασε "εγκεφαλικά"!

To look της τους "τρέλανε" όλους!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε τα ρούχα της Αθηνάς Οικονομάκου και ο Σουλτάτος παραμιλούσε! Το μωβ της σακάκι μοίρασε

Η Βάσω Λασκαράκη το τόλμησε και έβαλε τα ρούχα της αγαπημένης της φίλης, Αθηνάς Οικονομάκου! Ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, μόλις την είδε παραμιλούσε με το υπέροχο look της! Το μωβ σακάκι που επέλεξε να βάλει πάνω από το μωβ παντελόνι της, μοίρασε "εγκεφαλικά" σε όποιον το είδε!

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει με το στιλ της και αυτό φαίνεται μέσα από κάθε της εμφάνιση!

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο κατάλευκο μπουφάν που φόρεσε και κοστίζει 175 ευρώ!

Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να φορέσει κάποιο ρούχο από τη συλλογή της καλής της φίλης, Αθηνάς Οικονομάκου, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Έτσι όταν φόρεσε αυτό το μωβ σύνολο, ήταν λογικό να προκαλέσει πανικό μιας και όχι μόνο της πήγαινε πολύ, αλλά την ίδια στιγμή ήταν μία πολύ όμορφη στιλιστική πρόταση.

Βάσω Λασκαράκη: Πήρε τα ρούχα της Αθηνάς Οικονομάκου! Ο τολμηρός συνδυασμός που εγκρίνει και ο Σουλτάτος!

Η Βάσω Λασκαράκη πήρε τα ρούχα της Αθηνάς Οικονομάκου! Ο τολμηρός συνδυασμός που εγκρίνει και ο Σουλτάτος και σίγουρα δεν είναι για όλες!

Άλλωστε, το print με print είναι πολύ δύσκολο να συνδυαστεί. Ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη όχι μόνο το τόλμησε αλλά το έβαλε τόσο σωστά, που το εγκρίνει μέχρι και ο Λευτέρης Σουλτάτος, και εμείς φυσικά!

Η ηθοποιός φόρεσε ρούχα από την συλλογή της Αθηνάς Οικονομάκου και πήρε 10άρι για το look της. Αν είσαι κι εσύ fashionista με.. θάρρος copy the look και δεν θα χάσεις. Εξάλλου, πολλές φορές μας ρωτάτε αν τα έντονα prints πάνε μαζί. Η Βάσω Λασκαράκη λοιπόν, απαντά στην ερώτησή σας με τον καλύτερο τρόπο! Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Δες εδώ πού θα βρεις τις μπότες της....

Λασκαράκη - Οικονομάκου: Αυτή είναι η αλήθεια για την σχέση τους! Τις πρόδωσε ο Σουλτάτος....

Πολλά είχαν ακουστεί για Βάσω Λασκαράκη και την Αθηνά Οικονομάκου, αφού οι φήμες ανέφεραν πως η σχέση τους πλέον δεν είναι καλή, μιας και η Αθηνά δεν βρέθηκε στο γάμο της Βάσως! Πώς τις πρόδωσε ο Λευτέρης Σουλτάτος;

Με μια ανάρτησή του έκανε... χαμό και έδειξε όλη την αλήθεια!

Το ζευγάρι βρέθηκε χτες για φαγητό μαζί με την Αθηνά και μάλιστα ο Λευτέρης όλο χιούμορ στην ανάρτηση του έγραψε: «Δεν θα μας φας την δουλειά κοπέλα μου....» αναφερόμενος φυσικά στην ιδιότητά του ως σεφ! Ο ίδιος, έκλεισε όλα τα στόματα αφού τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους και αποδεικνύουν ότι οι δύο ηθοποιοί, είναι πολύ φίλες! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Η Αθηνά ΟικονομάκουΑθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη σε γεύμαΑθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη σε γεύμα