Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε σακάκι με σχέδιο και έκανε πανικό! Η εμφάνιση της παίρνει 10αρι!

Το ρούχο της το θέλουν όλες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε σακάκι με σχέδιο και έκανε πανικό! Η εμφάνιση της παίρνει 10αρι!

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε ένα υπέροχο σακάκι το οποίο είχε πάνω διακριτικό σχέδιο, και όπως ήταν φυσικό, έκανε πανικό! Η εμφάνιση της αγαπημένης τραγουδίστριας εννοείται πως παίρνει 10άρι!

Η τραγουδίστρια έχει τον τρόπο να αναδεικνύει όλα τα ρούχα και έτσι δεν μπορούσε να μας απογοητεύσει, όταν επέλεξε να φορέσει ένα στιλάτο σακάκι με το πιο ιδιαίτερο σχέδιο.

Η Ελένη Φουρέιρα, εδώ και λίγες μέρες δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, και μέχρι στιγμής φαίνεται πως απολαμβάνει τις μέρες που περνάει στο εξωτερικό.

Έτσι μέσα από ένα Insta Story που ανέβασε, φαίνεται να φοράει ένα υπέροχο σακάκι που είναι σίγουρο πως θα ζήλευε η κάθε γυναίκα.

Ελένη Φουρέρια ρούχα

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή η εμφάνιση αν γινόταν στην Eurovision θα άναβε "φωτιές"! Με κόκκινο κορμάκι και καλσόν δίχτυ!

Με κόκκινο κορμάκι και καλσόν δίχτυ εμφανίστηκε επί σκηνή της Ελένη Φουρέιρα και αν αυτή η εμφάνιση της γινόταν την Eurovision θα άναβε "φωτιές".

Είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσιάστριες της εγχώριας showbiz και ίσως και της Ευρώπης, αφού η καριέρα της έχει κάνει το γύρο της.

Πριν λίγους μήνες στα Mad είχε κάνει την πιο απίστευτη εμφάνιση πάνω στην σκηνή αποδεικνύοντας γιατί της έχουν δώσει τον τίτλο «βασίλισσα της Ευρώπης».

Συγκεκριμένα είχε φορέσει ένα κόκκινο vinyl κορμάκι που θύμιζε εσώρουχα και το είχε συνδυάσει με ίδιου στιλ μπότες και γάντια. Μάλιστα, το συνδύασε με καλσόν δίχτυ.

Η Ελένη Φουρείρα καθημερινά αποδεικνύει πως αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Μάλιστα, θα συνεργαστεί με κορυφαίο τραγουδιστή παγκοσμίως.

Ελένη Φουρέιρα: Η κολλητή ολόσωμη φόρμα της στην Eurovision είχε 590.000 κρύσταλλα! Τους είχε «τρελάνει» όλους πάνω στην σκηνή!

Η Ελένη Φουρέιρα με την ολόσωμη φόρμα της που ήταν κολλητή, τους είχε τρελάνει όλους πάνω στην σκηνή της Eurovision. Είχε πάνω της 590.000 κρύσταλλα.

Η τραγουδίστρια που ήρθε δεύτερη στον τελικό, αλλά πρώτη στην καρδιά όλων των τηλεθεατών έκανε όλη την Ευρώπη να... παραμιλά.

Η ολόσωμη φόρμα της ήταν κεντημένη με 590.000 κρύσταλλα Swarovski και την είχε σχεδιάσει για την ίδια ο Βρεττός Βρετάκος.

«Είχαμε κάνει τρεις φόρμες, οι οποίες είχαν πάρα πολύ κοντινές χρωματικές αποχρώσεις. Ήταν όλες εμπνευσμένες από άποψη φωτιάς. Φορέθηκαν άλλες δύο που ήταν διαφορετικές, αλλά δεν μπόρεσε να το καταλάβει κανείς λόγω του ότι ήταν μικρές οι διαφορές. Τελικά, επιλέχθηκε η πρώτη φόρμα, η οποία είχε φορεθεί ήδη από την πρώτη πρόβα», είχε πει ο σχεδιαστής.

Πριν λίγες εβδομάδες, η Ελένη Φουρέιρα είχε βρεθεί και πάλι στην Eurovision και είχε «τρελάνει» ξανά με το κίτρινο φόρεμα της,

Ελένη Φουρέιρα eurovision fuego