Κάτια Ζυγούλη: Έβαλε αθλητικά σε ροζ απόχρωση και τους "τρέλανε" όλους! Ακόμα και ο Ρουβάς δεν έπαιρνε τα μάτια του!

Μοναδική εμφάνιση!

Κάτια Ζυγούλη: Έβαλε αθλητικά σε ροζ απόχρωση και τους

Η Κάτια Ζυγούλη μας έχει συνηθίσει σε λαμπερές εμφανίσεις και όχι μόνο! Αυτή τη φορά έβαλε αθλητικά σε ροζ απόχρωση και τους "τρέλανε" όλους τόσο, που ακόμα και ο Ρουβάς δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της!

Η ίδια ως μητέρα καταλαβαίνει πολύ καλά τι σημαίνει κούραση, και για αυτό το λόγο δεν φοβάται να "τσαλακώσει" την εικόνα της!

Πρόσφατα η Κάτια Ζυγούλη, ανέβασε ένα Insta Story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φόρεσε ένα πολύ casual outfit. Αυτό ωστόσο, που προκάλεσε αίσθηση ήταν τα υπέροχα ροζ αθλητικά της, τα οποία έδιναν μια πιο girly διάθεση στο όλο σύνολο.

Εσείς θα τα δοκιμάζατε;

 Κάτια Ζυγούλη αθλητικά

Έχετε διαβάσει και τι έγινε τελικά με την εκπομπή της στην ΕΡΤ;

Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε τα παπούτσια που «μισούν« οι άντρες! Έγραψε ιστορία με μια φωτογραφία...

Η Κάτια Ζυγούλη φόρεσε τα παπούτσια που «μισούν« οι άντρες! Έγραψε ιστορία με μια φωτογραφία και λίγες έχουν τα κότσια να τα βάλουν...

«It’s not just about shoes… It’s what you do in them. Καμιά φορά η μόδα δε μπορεί παρά να μας αγγίζει, όταν δημιουργείται μέσα από βιώματα ζωής. » Αυτά έγραψε η Κάτια Ζυγούλη και φόρεσε τις πιο hip εσπαντρίγιες που λίγες τολμούν!

Αν και οι άντρες μισούν τα εν λόγω παπούτσια, η Κάτια ξέρει να διαλέγει και σου δίνει, τον πιο κλασικό καλοκαιρινό συνδυασμό που μπορείς να κάνεις και να απιθεωθείς! Μπεζ-λευκό και καλοκαιρινή διάθεση, αν και μπήκαμε στο Νοέμβριο! Όχι, θα κάτσει να σκάσει! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κάτια Ζυγουλη: Εικόνες μέσα από το νοσοκομείο! Στο πλευρό της ο Σάκης Ρουβάς!

Κάτια Ζυγούλη: Έκανε την πιο σικάτη εμφάνιση δίπλα στον Σάκη Ρουβά, αλλά όλοι κοίταγαν τα παπούτσια της! Έδωσε 300 ευρώ....

Η Κάτια Ζυγούλη, έκανε την πιο σικάτη εμφάνιση δίπλα στον Σάκη Ρουβά, αλλά όλοι κοίταγαν τα παπούτσια της! Έδωσε 300 ευρώ και τα ερωτευτήκαμε αμέσως!

Το ζευγάρι, βρέθηκε σε εγκαίνια restaurant και η Κάτια παρέδωσε μαθήματα! To μοντέλο λοιπόν για ακόμα μία φορά έκανε μία εμφάνιση που συζητήθηκε και κέρδισε θετικά σχόλια.

Την είδαμε λοιπόν με ένα πολύ θηλυκό σύνολο που αποτελούταν από κοραλλί high neck top σε φαρδιά γραμμή, το οποίο συνδύασε με μίνι, πλισέ φούστα σε μαύρο χρώμα, με κοραλλί τελείωμα.

Και τα δύο κομμάτια ανήκουν στον Οίκο Louis Vuitton ενώ το look της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα πέδιλα Iceberg. Τα εν λόγω πέδιλα κοστίζουν περίπου 300 ευρώ και είναι με διαφορά ό,τι πιο σικάτο έχουμε δει τον τελευταίο καιρό!

Θυμάστε και εκείνα που είχε φορέσει και κοστίζαν μόνο 100 ευρώ;

Κάτια Ζυγούλη: Έκανε το πιο σικάτο look δίπλα στον Σάκη Ρουβά, αλλά όλοι κοίταγαν τα παπούτσια της! Κόστιζαν 300 ευρώ....Κάτια Ζυγούλη: Έκανε το πιο σικάτο look δίπλα στον Σάκη Ρουβά, αλλά όλοι κοίταγαν τα παπούτσια της! Κόστιζαν 300 ευρώ....