Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε μαύρη μπλούζα και την ταίριαξε με τα νύχια της! Γνώρισε την αποθέωση με 2 βήματα!

Στα καλύτερα της!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε μαύρη μπλούζα και την ταίριαξε με τα νύχια της! Γνώρισε την αποθέωση με 2 βήματα!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε μαύρη μπλούζα και την ταίριαξε με τα νύχια της! Γνώρισε την αποθέωση με 2 βήματα και αυτό το look είναι για... Όσκαρ!

Η πάντα κομψή Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε την σχετική φωτογραφία στο instagram και προκάλεσε ταραχές! Η τραγουδίστρια, για να δώσει έμφαση στο look έκατσε και σε μαύρο τοίχο και πήρε το 10αρι!

Γνώρισε ξεκάθαρα την αποθέωση μόνο με 2 βήματα και από κάτω τα σχόλια πήραν κανονικά φωτιά! Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν και τα πολλά της κοσμήματα, τα οποία ανέδειξαν τον ροκ τόνο του outfit! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Την είδατε και με το λευκό της παντελόνι; Ήταν επίσης άψογη!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε μαύρη μπλούζα και την «πέταξε»! Αυτό που φόρεσε μετά θα κάνει πάταγο!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε μαύρη μπλούζα και την «πέταξε»! Αυτό που φόρεσε μετά θα κάνει πάταγο αφού την αναδείκνυε και με το παραπάνω!

Η τραγουδίστρια, εμφανίζεται φέτος μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το look της είναι ανατρεπτικό και πάνω στην σκηνή αλλάζει αρκετά ρούχα.

Μάλιστα στο πρώτο πρόγραμμα φόρεσε μαύρη μπλούζα και λίγο αργότερα την «πέταξε» αφού την αντικατέστησε με ένα πολύ εντυπωσιακό χρυσό τοπ σε κρουαζέ κόψιμο! Το όλο στιλ της θα κάνει πάταγο την φετινή σεζόν μιας και είναι ίσως η καλύτερη της χρονιά! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μελίνα Ασλανίδου: Αυτός είναι ο άντρας που της στάθηκε στα δύσκολα! Δείτε το πρόσωπό του! Είναι πασίγνωστος!

Μελίνα Ασλανίδου: Φόρεσε χρυσό στα ρούχα της και την κοιτούσαν όλοι! Δεν το έβγαλε από πάνω της!

Η Μελίνα Ασλανίδου στα ρούχα της φόρεσε χρυσό και την κοιτούσαν όλο το βράδυ. Η τραγουδίστρια δεν το έβγαλε από πάνω της κατά την διάρκεια του live.

Χθες, πραγματοποιήθηκε το 6ο live show του X-factor και ένας παίκτης μετά την ψηφοφορία, αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η Μελίνα Ασλανίδου, για ακόμη μια φορά έκλεψε τα βλέμματα με τα ρούχα της. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε όλη την προσοχή, ήταν το χρυσό σακάκι της.

Το συνδύασε με μαύρα και έκανε όλη την διαφορά.

Μελίνα Ασλανίδου: Τα «μαζεύει» μετά τον «θόρυβο» για τις πλαστικές! «Δεν τραβάω κανένα...»

Μελίνα Ασλανίδου ρούχα