Σία Κοσιώνη: Το μπεζ της φόρεμα έμοιαζε με πανωφόρι! Παρέδωσε μαθήματα και τις πάτησε όλες κάτω!

Πού βρέθηκε και παρέδωσε μαθήματα στιλ;

Σία Κοσιώνη: Το μπεζ της φόρεμα έμοιαζε με πανωφόρι! Παρέδωσε μαθήματα και τις πάτησε όλες κάτω!

Το μπεζ φόρεμα της Σίας Κοσιώνη έμοιαζε με πανωφόρι! Παρέδωσε μαθήματα και τις πάτησε όλες κάτω σε δημόσια εμφάνιση που έκανε πρόσφατα.

Αν και η ίδια δεν αγαπά πολύ τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε μια εξαίρεση και βρέθηκε σε εκδήλωση για πολύ καλό σκοπό. Πήγε στην ΕΣΗΕΑ για να στηρίξει έναν αγαπημένο της φίλο.

«Ήταν ένα παραμυθένιο βράδι! Στην παρουσίαση του πρώτου παραμυθιού του αγαπημένου συναδέλφου και φίλου Γιάννη Πολίτη! Καλοτάξιδο το «παραμύθι στις ειδήσεις τον 9»! #books #fairytail #kids #news #journalism #colleagues» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησή της στο Instagram κι εμείς κολλήσαμε με το φόρεμά της! Ήταν μπεζ, έμοιαζε με πανωφόρι και πήρε και το απόλυτο 10άρι! Δείτε την σχετική φωτογραφία και copy the look άφοβα:

Έχετε δει και το σούπερ σικάτο δεύτερο... σπίτι της;

Σία Κοσιώνη: Έβαλε κόκκινο πανωφόρι και έβγαλε τα γυαλιά της! Όσκαρ με αυτή την εμφάνιση...

Η Σία Κοσιώνη έβαλε κόκκινο πανωφόρι και έβγαλε τα γυαλιά της! Όσκαρ με αυτή την εμφάνιση και πρέπει να κάνεις copy the look!

Η καλλονή παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, εντοπίστηκε με ένα casual look που παίρνει από εμάς Όσκαρ κομψότητας! Φόρεσε ένα κόκκινο πανωφόρι και έβγαλε και τα γυαλί ηλίου της.

Εννοείται ωστόσο πως με τέτοιο πρόσωπο «δεν μάσησε» και βγήκε και χωρίς μακιγιάζ! Μπράβο βρε Σία... Ιδού η σχετική φωτογραφία με το απόλυτο στιλ:

Είδατε και το τέλειο πράσινο φόρεμά της;

Σία Κοσιώνη: Στάθηκε δίπλα στην πιο «αυστηρή» γυναίκα! Το μαύρο φόρεμα της την «εξαφάνισε»!

Δίπλα στην πιο «αυστηρή» γυναίκα στάθηκε η Σία Κοσιώνη και την «εξαφάνισε» με το μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Είναι από τις πιο επιτυχημένες δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόραση και μέσα από τον ΣΚΑΙ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την Anna Wintour.

Η Σία Κοσιώνη μετά την συνέντευξη τους, πόζαρε στο πλευρό της και την φωτογραφία τους δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η δημοσιογράφος επέλεξε να φορέσει ένα απλό αλλά σικάτο μαύρο φόρεμα το οποίο είχε μια εντυπωσιακή χρυσή λεπτομέρεια στο λαιμό και «εξαφάνισε» στιλιστικά την κορυφαία δημοσιογράφο που διαπρέπει στην μόδα.

Σία Κοσιώνη Instagram φόρεμα

Αυτό δεν είναι το μόνο φόρεμα που φόρεσε και ξεχώρισε. Την κόκκινη τουαλέτα της θα την ζηλέψετε...