Έλενα Τσαβαλιά: Από 109 ευρώ τώρα 55 τα παπούτσια που φοράει συνέχεια δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή! Είναι κίτρινα...

Κοντεύουν να βγουν sold out! Τρέξτε!

Έλενα Τσαβαλιά: Από 109 ευρώ τώρα 55 τα παπούτσια που φοράει συνέχεια δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή! Είναι κίτρινα...

Τα αγαπημένα παπούτσια της Έλενας Τσαβαλιά, αυτή την περίοδο βρίσκονται σε προσφορά κι από 109 ευρώ τώρα κοστίζουν μόνο 55! Τα φοράει συνέχεια δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή και είναι κίτρινα!

Μιλάμε φυσικά για ένα απίστευτο μποτάκι που μπορείς να το βρεις στα καταστήματα Mark Milan.

Έλενα Τσαβαλιά

Αυτά είναι:

Mark Milan

Να σας υπενθυμίσουμε ότι λίγες ημέρες πριν η Έλενα έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση φορώντας ένα σατέν φούξια πουκάμισο και μια μίνι φούστα! Τράβηξε ασυζητητί τα βλέμματα!

Έλενα Τσαβαλιά: Βγήκε με τον Μάρκο Σεφερλή και όλοι κοιτούσαν το τζάκετ της! Κοστίζει 2.200 ευρώ!

Το τζάκετ της Έλενας Τσαβαλιάς που κοιτούσαν όλοι όταν βγήκε με τον Μάρκο Σεφερλή κοστίζει 2.200 ευρώ και ξέρουμε που θα το βρεις!

Από τις πιο εντυπωσιακές και καλλίγραμμες Ελληνίδες ηθοποιούς αγαπά το ωραίο ντύσιμο ενώ παρακολουθεί στενά τις τάσεις της μόδας! Το πιο σημαντικό; Ξέρει πως να προσαρμόζει το προσωπικό της στυλ δίνοντας μια ιδιαίτερη ταυτότητα σε κάθε look!

Παρακάτω θα την δείτε σε μια εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα:

Έλενα Τσαβαλιά Μάρκος Σεφερλής

Κι επειδή εμείς εδώ στο Youweekly.gr δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτι βρήκαμε το υπέροχο αυτό τζάκετ της στα καταστήματα Loewe, net-a-porter.com και κοστίζει 2.200 ευρώ! Είναι δερμάτινο!

Πρόσφατα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε με τον σύζυγο και τον γιο της να ψωνίζει, εξίσου stylish ντυμένη!