Έλενα Παπαρίζου: Μάγεψε με το μίνι μαύρο της φόρεμα

Πιο εκθαμβωτική από ποτέ!

Έλενα Παπαρίζου: Μάγεψε με το μίνι μαύρο της φόρεμα

Η Έλενα Παπαρίζου, μάγεψε με το μίνι μαύρο της φόρεμα σε πρόσφατη εμφάνισή της! Η τραγουδίστρια ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της με ένα look που έκοβε ανάσες! Κανένας γύρω της δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Ο φακός του YouWeekly, την "τσάκωσε" να ποζάρει στην συναυλία της Μαρινέλλας, πιο εκθαμβωτική από ποτέ, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα που αναστάτωσε.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι γνωστή για το υπέροχο στυλ της, και αυτό μας το απέδειξε για ακόμα μια φορά, με την συγκεκριμένη της εμφάνιση. Η ίδια θέλοντας να ολοκληρώσει, αλλά και να "σπάσει" την μονοτονία επέλεξε να ολοκληρώσει το look της με ένα μοναδικό κόκκινο - μπορντό παλτό. Χαμό ωστόσο προκάλεσε και με την πιο πρόσφατη εμφάνισή της, φορώντας κίτρινα ρούχα Έκανε χαμό!

Έλενα Παπαρίζου φόρεμα
Έλενα Παπαρίζου μαύρο κοντό φόρεμα

Έλενα Παπαρίζου: Αυτό το φόρεμα έπρεπε να βάλει στην Eurovision! Γεμάτο στρας, θα έφερε 12άρι στο λεπτό!

Αυτό το φόρεμα έπρεπε να βάλει η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision! Γεμάτο στρας, θα έφερε 12άρι στο λεπτό αφού θα τις πάταγε όλες κάτω κανονικότατα! Δείτε και... θα καταλάβετε!

Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε μαζί με τον Σάκη Ρουβά και μαγνήτισε τα βλέμματα! Βλέπετε, η Έλενα Παπαρίζου έχει από τα πιο όμορφα άκρα της showbiz! Έβαλε λοιπόν το φόρεμά της γεμάτο στρας και παρέδωσε μαθήματα στιλ.

Σίγουρα αν πήγαινε με αυτό στην Eurovision, θα έφερε 12άρι στο λεπτό μιας και όλες οι χώρες θα ζαλίζονταν από την εμφάνισή της! Να τονίσουμε ότι η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram και σάρωσε σε likes μέσα σε λίγα λεπτά!

Δείτε και θα συμφωνήσετε:

Έχετε δει και την συμμετοχή με άρωμα Παπαρίζου που δεν θυμάται κανείς; Εμείς την βρήκαμε!