Και όμως η Βίκυ Καγιά το τόλμησε - Εσύ θα φόραγες τέτοια στέκα;

Είναι για πιο τολμηρές

Και όμως η Βίκυ Καγιά το τόλμησε - Εσύ θα φόραγες τέτοια στέκα;

Και όμως η Βίκυ Καγιά το τόλμησε και το έκανε! Εσύ θα φόραγες τέτοια στέκα όπως εκείνη; Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη είναι όχι μόνο για πιο τολμηρές, αλλά για εκείνες που όντως θέλουν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί το συγκεκριμένο στυλ κάνει μεν μπαμ, αλλά θα μπορούσαμε να φανταστούμε κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας να το φοράει, παρά κάποιος άλλος.

Παρόλα αυτά, η Βίκυ Καγιά κατάφερε να την κάνει να δείχνει πολύ σικ και μοντέρνα, συνδυάζοντάς την μάλιστα και με ένα μοναδικό ζευγάρι γυαλιά. Ο συνδυασμός; Μοναδικός και για εκείνες που θέλουν να βγάλουν την Lady Gaga από μέσα τους. Αν είσαι φαν του στυλ της, σου βρήκαμε σε προσφορά τις μπότες της! Τρέξε να τις προλάβεις με 45 ευρώ.

Μπορεί η στέκα της να είναι για τολμηρές, ωστόσο τα παπούτσια της είναι το "hot" ζευγάρι που πρέπει να αποκτήσεις - Η Βίκυ Καγιά το τόλμησε

Ξέρεις ποιο είναι το "hot" ζευγάρι παπουτσιών; Αν όχι η Βίκυ Καγιά σου έχει απάντηση και θα την λατρέψεις σίγουρα! Η ίδια είναι γνωστή για το μοναδικό της στυλ και μας προτείνει πάντα μοναδικά κομμάτια που μας κάνουν να "λάμπουμε"!

Αυτή τη φορά, και σύμφωνα με τις τάσεις η Βίκυ Καγιά επέλεξε να φορέσει ένα μοναδικό ζευγάρι παπούτσια που σίγουρα θα συζητηθεί.

Αν είσαι και εσύ από εκείνες που θέλουν να μένουν ενήμερες με όλα τα trends, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις ένα παρόμοιο ζευγάρι σανδάλια, που θα κιόλας να "γεμίζουν" τα μαγαζιά, μιας και ο καιρός ανοίγει. Ακόμα το σκέφτεσαι; Τρέξε να προλάβεις και γίνε από τις πρώτες που θα τα επιλέξουν.

Αν πάλι είσαι από τα κλασικά κορίτσια, η Βίκυ Καγιά έβαλε πρόσφατα και μποτάκια σε πιο κλασικό στιλ, μόνο με 40 ευρώ όπως σου έχουμε γράψει!