Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει εμμονή με αυτά τα παπούτσια - Κάνουν 35 ευρώ

Τρέξε να τα κάνεις δικά σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει εμμονή με αυτά τα παπούτσια - Κάνουν 35 ευρώ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει εμμονή με αυτά τα παπούτσια και τα αποκαλύπτει! Κάνουν μόνο 35 ευρώ και είναι σίγουρο πως θα τα λατρέψεις. Γιατί το λέμε αυτό; Μα φυσικά γιατί είναι λαμπερά και θα "μαγνητίσουν" τα βλέμματα πάνω σου.

Η παρουσιάστρια ως λάτρης της μόδας φροντίζει πάντα έτσι ώστε η εμφανίσεις της να είναι κομψές και trendy, κάτι που μας απέδειξε για ακόμα μια φορά.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι σε ασημί απόχρωση, που θα δώσει άμεσα μια διαφορετική νότα στην εμφάνισή σου. Είναι οι γόβες που θα ερωτευτείς και εσύ και δεν θα μπορείς να βγάζεις από πάνω σου. Το καλύτερο είναι πως δεν έχουν πολύ ψηλό τακούνι, πράγμα που άμεσα το κάνει πιο βολικό, ενώ μπορείς και εύκολα να το συνδυάσεις ακόμη και με το αγαπημένο σου τζιν, όπως έκανε και η παρουσιάστρια.

Αν το σκέφτεσαι ακόμα σταμάτα, μιας και είναι το ιδανικό ζευγάρι για όλες εσάς που θέλετε να αλλάξετε το look σας χωρίς κόπο. Μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια, εσείς είδατε την επική της εμφάνιση για τις απόκριες; Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Και για να συνδυάσεις τα παπούτσια που έχουν γίνει εμμονή, βρήκαμε στα Bershka το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε τιμή έκπληξη

Μετά από αρκετό ψάξιμο εντοπίσαμε το πιο συγκλονιστικό φόρεμα που φόρεσε αυτή την περίοδο η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Το βρήκαμε στα Bershka και είναι σε τιμή πραγματική έκπληξη!

Μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ και να το καταχαρείς τόσο τώρα τον χειμώνα με ένα καλσόν και μποτάκια όσο και την Άνοιξη του 2020. Είναι προσιτό και άκρως οικονομικό, έχει το μοβ χρώμα που είναι τάση και ένα υπέροχο άνοιγμα στην πλάτη.

Αναφερόμαστε, φυσικά σε αυτή την εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

Τιμή έκπληξη το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τα Bershka

Λουλουδάτο πουά φόρεμα

ΑΝΑΦ. 0454/966/800

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M | Ύψος μοντέλου: 5.81 ft / 177 cm

Θα το βρεις στην συγκλονιστική τιμή 35,99 ευρώ!

Bershka φόρεμα Σταματίνα Τσιμτσιλή

Bershka φόρεμα 2020Ωστόσο, για να ολοκληρώσεις το outfit σου βρήκαμε κι ένα υπέροχο αρβυλάκι να το συνδυάσεις.