Έχεις και εσύ ψηλά μποτάκια όπως η Ελένη Χατζίδου; - Δες πως να τα συνδυάσεις

Μοναδικό look

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχεις και εσύ ψηλά μποτάκια όπως η Ελένη Χατζίδου; - Δες πως να τα συνδυάσεις

Έχεις και εσύ ψηλά μποτάκια όπως η Ελένη Χατζίδου και δεν ξέρεις πως να τα φορέσεις; Μην αγχώνεσαι άλλο. Η ίδια σου δείχνει πως να τα συνδυάσεις με το πιο σύγχρονο τρόπο.

Είναι γνωστό πως η Ελένη Χατζίδου είναι φαν της μόδας και λατρεύει να μένει ενήμερη με όλα τα trends, ωστόσο πάνω από όλα βάζει την άνεσή της, όπως έκανε και σε αυτήν την περίπτωση.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε να φορέσει τα πιο ψηλά μποτάκια της με ένα φόρεμα - φούτερ, το οποίο για να μην φανεί και εντελώς αθλητικό "σπάει" το λουκ της με τα λουλούδια που έχει πάνω του.

Ενώ φυσικά για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της και να δώσει λίγη παραπάνω λάμψη, φρόντισε έτσι ώστε να φορέσει και τους αγαπημένους της χρυσούς κρίκους. Μιας και μιλάμε για αυτήν εσείς την είδατε που έχει αδυνατίσει; Το μοβ κολάν της "μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα πάνω της.

Εκτός από τα ψηλά μποτάκια της η Ελένη Χατζίδου φόρεσε και τουαλέτα γεμάτη στρας πρόσφατα - Αυτό είναι το τρικ για να φαίνονται πιο λεπτά τα πόδια της

Η Ελένη Χατζίδου έκοψε ανάσες όταν εμφανίστηκε με τουαλέτα γεμάτη στρας και μάλιστα ακολούθησε ένα τρικ για να φαίνονται πιο λεπτά τα πόδια της. Έχουμε λεπτομέρειες για το λουκ της το οποίο και θα συζητηθεί! Είναι πολύ grande αλλά μπορείς να βρεις παρόμοιο σε πιο προσιτή τιμή!

Όπως σας έχουμε γράψει ήδη από χτες, η τραγουδίστρια είναι ανάμεσα στους παίκτες για το Just the 2 of us. Η ίδια, έκανε την επίσημη φωτογράφιση για το show και έλαμπε από πάνω μέχρι κάτω! Εκτός από εκείνη όμως, υπάρχουν και άλλα ονόματα βόμβα στο παιχνίδι.... Να θυμίσουμε την λίστα, γιατί ένας από αυτούς θα σας αφήσει κάγκελο!

Στο θέμα μας, όμως! Η Ελένη Χατζίδου έβαλε τουαλέτα γεμάτη διαφάνειες και σκίσιμο στο πόδι αλλά για να το τονίσει ακολούθησε το εξής τρικ.... Άπλωσε λάδι και έτσι όπως γυάλιζε έδειξε εμφανώς πιο αδύνατο. Εσύ το ήξερες; Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Κάντο όπως η Ελένη Χατζίδου και χωρία τουαλέτα - 3 τρικ για λεπτά πόδια

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Απλώστε σε όλο το σώμα ή στα σημεία που δεν καλύπτονται με ρούχα ένα bronzer. Επιλέξτε ένα τόνο πιο σκούρο από το φυσικό σας χρώμα ή ένα χρώμα κοντά στο φυσικό σας αν θέλετε πιο διακριτικό αποτέλεσμα.
  • Συνεχίστε με μια απαλή ροζ ή ανοιχτόχρωμη bronze αν είσαστε μαυρισμένες, shimmer πούδρα για λάμψη. Διαγράψτε με ένα μεγάλο πινέλο, μια ίσια γραμμή κατά μήκος του ποδιού, διαπερνώντας την κνήμη και τελειώνοντας πολύ απαλά στο κουντουπιέ.
  • Δουλέψτε πολύ καλά το πινέλο κατά μήκος της γραμμής, χωρίς επιπλέον προϊόν, ώστε να σβήνει απαλά και να μην είναι αισθητή.

Extra tip:

Για να έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα το δέρμα του σώματος θα πρέπει να είναι σωστά ενυδατωμένο. Μην παραμελείτε, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, να ενυδατώνετε καθημερινά το δέρμα σας με πλούσιες κρέμες ή λάδια σώματος.

Πούδρα προσώπου και σώματος σε μπρονζέ απόχρωση που δημιουργεί μια εκθαμβωτική χάλκινη λάμψη.