Οικονομάκου - Λασκαράκη με το ίδιο παλτό! Φρενίτιδα στην Δανία με την επιλογή τους

Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οικονομάκου - Λασκαράκη με το ίδιο παλτό! Φρενίτιδα στην Δανία με την επιλογή τους

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη κυκλοφόρησαν με το ίδιο παλτό και προκάλεσαν φρενίτιδα στην Δανία με την επιλογή τους! Ποια από τις δύο κολλητές φίλες το φόρεσε καλύτερα; Έχουμε φωτογραφικό υλικό.

Οι δύο ηθοποιοί, βρίσκονται σε ρομαντικό ταξίδι μαζί με τους συζύγους τους και δεν σταματούν λεπτό να ανεβάζουν υλικό στα social media. Η Δανία πάει πολύ στο... στιλ τους και η Βάσω με την Αθηνά έχουν ήδη κάνει μερικά από τα καλύτερα ντυσίματα ever!

Εμείς, τις εντοπίσαμε στο Instagram με το ίδιο ακριβώς παλτό να ποζάρουν δίπλα δίπλα. Το πανωφόρι τους σε καμηλό είναι hot trend της σεζόν και παίρνει 10άρι από εμάς και στις δύο. Εξάλλου το συνδύασαν με παρόμοιες χρωματικές αποχρώσεις επομένως η επιλογή ήταν δύσκολη. Αν έχεις ένα ίδιο στην ντουλάπα σου, πάρε και τα υπέρτατα sneakers της Βάσως σε χρώμα για τολμηρές (Δες το εδώ) και καθάρισες!

Ιδού και η φωτογραφία με το παλτό σε καμηλό:

Οικονομάκου Λασκαράκη παλτό

Πώς να φορέσεις το παλτό σου σαν την Οικονομάκου και την Λασκαράκη ακόμα και χωρίς να πας Δανία

Το καμηλό παλτό είναι το πιο κλασικό, κομψό παλτό που ταιριάζει με όλα και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ... Εντάξει μπορεί η μόδα ν΄αλλάζει σε πέτα και μήκη, όμως σε γενικές γραμμές ένα καμηλό παλτό θεωρείται επένδυση στη ντουλάπα σας γιατί θα το ευχαριστηθείτε πολύ, θα το φοράτε για πολλά χρόνια και θα είστε πάντα πάρα πολύ σικ! Πώς να το βάλεις σωστά:

  • Με δερμάτινο στενό παντελόνι
  • Με μίνι δερμάτινη φούστα
  • Με μαύρο απλό κοντό φόρεμα και ίσια Loafers
  • Με τζιν παντελόνι και ψηλοτάκουνες γόβες με animal prints