Με στενό φόρεμα από δέρμα η Μελίνα Ασλανίδου - Έμοιαζε με catwoman και άναψε φωτιές

Δεν πήρε κανείς τα μάτια του από πάνω της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με στενό φόρεμα από δέρμα η Μελίνα Ασλανίδου - Έμοιαζε με catwoman και άναψε φωτιές

Η Μελίνα Ασλανίδου τόλμησε και εμφανίστηκε με στενό φόρεμα από δέρμα, ανάβοντας φωτιές! Η ίδια έμοιαζε με catwoman και φυσικά αποθεώθηκε από το κοινό της. Άλλωστε η τραγουδίστρια είναι στα καλύτερά της εμφανισιακά και καλλιτεχνικά.

Τα looks της είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και το πιο πρόσφατο που έκανε, δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η μελαχρινή τραγουδίστρια, φόρεσε ένα συγκλονιστικό φόρεμα από δέρμα σε midi μήκος και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι.

Άλλωστε τα ρούχα σε leather είναι μεγάλο trend της σεζόν και μια fahionista σαν την Μελίνα Ασλανίδου δεν θα μπορούσε να μην υιοθετήσει την εν λόγω τάση. Μετά το σούπερ look με παντελόνι καμπάνα (Δες το εδώ, πρέπει να έχεις κι εσύ παρόμοιο), έκανε την ανατροπή και βγήκε στην σκηνή με φόρεμα που αν μη τι άλλο, θα συζητηθεί.

Ιδού και η σχετική εικόνα:

Και με κόκκινο δερμάτινο η Μελίνα Ασλανίδου - Άναψε φωτιές και ας μην ήταν σαν catwoman

Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε κόκκινο δερμάτινο στην τελευταία λέξη της μόδας! Ο τρόπος της ήταν κυριολεκτικά "φωτιά"! Δες και εσύ τον τρόπο για να συνδυάσεις το παντελόνι σου σαν και εκείνη!

Η τραγουδίστρια ως λάτρης της μόδας, φροντίζει ώστε πάντα να κάνει επιλογές που θα εμπνεύσουν και την ίδια, αλλά και τους θαυμαστές της. Για αυτόν τον λόγο μάλιστα, η ίδια σε πρόσφατη φωτογραφία της, μας έδειξε το απόλυτο trend της χρονιάς.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το total red look. Ναι δεν λέω είναι αρκετά τολμηρό να ντυθείς από πάνω μέχρι κάτω μόνο με κόκκινα, ωστόσο για μια πιο βραδινή σου έξοδο που θες να "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα πάνω σου, είναι η ιδανική επιλογή.

Κάνε το λοιπόν και εσύ όπως η Μελίνα Ασλανίδου, και βάλε κόκκινο μπλουζάκι, κόκκινο παντελόνι ή φούστα και κόκκινα παπούτσια. Αν θες κάτι ακόμα πιο extreme, δοκίμασε και ένα κόκκινο παλτό. Και μιας και μιλάμε για την εμφάνισή της, την είδατε στον Σπύρο Παπαδόπουλο που "μάγεψε" τους πάντες;

Μελίνα Ασλανίδου κόκκινο δερμάτινο