Βίκυ Καγιά: Έκανε τον απόλυτο nude συνδυασμό - Το παντελόνι της θα σε ξετρελάνει

Ο απόλυτος Ανοιξιάτικος συνδυασμός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Καγιά: Έκανε τον απόλυτο nude συνδυασμό - Το παντελόνι της θα σε ξετρελάνει

H Βίκυ Καγιά έκανε μια εμφάνιση με τον απόλυτο nude συνδυασμό και το παντελόνι της σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Πρόκειται για ένα ανοιξιάτικο σύνολο που είναι υπέροχο και θα κλέψετε τις εντυπώσεις αν το αντιγράψετε και εσείς.

Η Βίκυ Καγιά γνωρίζει σίγουρα από στυλ και σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις. Η ίδια άλλωστε είναι στον χώρο του μόντελιγνκ τόσα χρόνια και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα.

Μέσα από την καθημερινή της εκπομπή το Shopping Star, την βλέπουμε με συνολάκια που πραγματικά εντυπωσιάζουν όπως και αυτό που θα δείτε παρακάτω. Η παρουσιάστρια αυτή την φορά επέλεξε μια nude παντελόνα που συνδύασε με ένα επίσης nude πουλοβεράκι.

Έκανε τα μαλλιά της πολύ απλά και φόρεσε διακριτικά αξεσουάρ, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με γόβες που έχουν print φιδιού. Από εμάς παίρνει σίγουρα 10. Μιας και μιλάμε για την Βίκυ Καγιά δείτε και αυτά τα φτηνά αλλά εκπληκτικά παπούτσια που φόρεσε

Δείτε το σύνολο της:

Και όμως η Βίκυ Καγιά το τόλμησε - Εσύ θα φόραγες τέτοια στέκα εκτός από αυτό το nude συνδυασμό;

Και όμως η Βίκυ Καγιά το τόλμησε και το έκανε! Εσύ θα φόραγες τέτοια στέκα όπως εκείνη; Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη είναι όχι μόνο για πιο τολμηρές, αλλά για εκείνες που όντως θέλουν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί το συγκεκριμένο στυλ κάνει μεν μπαμ, αλλά θα μπορούσαμε να φανταστούμε κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας να το φοράει, παρά κάποιος άλλος.

Παρόλα αυτά, η Βίκυ Καγιά κατάφερε να την κάνει να δείχνει πολύ σικ και μοντέρνα, συνδυάζοντάς την μάλιστα και με ένα μοναδικό ζευγάρι γυαλιά. Ο συνδυασμός; Μοναδικός και για εκείνες που θέλουν να βγάλουν την Lady Gaga από μέσα τους. Αν είσαι φαν του στυλ της, σου βρήκαμε σε προσφορά τις μπότες της! Τρέξε να τις προλάβεις με 45 ευρώ.