Η Βάσω Λασκαράκη παρέδωσε μαθήματα με λευκό παντελόνι - Το πουλόβερ της το πήγε σε... άλλο λέβελ

Ο συνδυασμός που πρέπει να αντιγράψετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βάσω Λασκαράκη παρέδωσε μαθήματα με λευκό παντελόνι - Το πουλόβερ της το πήγε σε... άλλο λέβελ

Η Βάσω Λασκαράκη πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις καθημερινά. Ένας από τους συνδυασμούς της που θα σε «τρελάνει» είναι αυτός με το λευκό παντελόνι της, που το φόρεσε με πουλόβερ στο πιο αγαπημένο χρώμα και πήγε σε άλλο... λέβελ. Παρέδωσε μαθήματα μόδας.

Πρόσφατα, η ηθοποιός πραγματοποίησε ένα όμορφο ταξίδι μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο, την κολλητή της φίλη Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην Δανία. Οι φωτογραφίες τους, μια προς μια είναι πολύ εντυπωσιακές.

Η Βάσω Λασκαράκη, στις καθημερινές της εμφανίσεις και όχι μόνο επιλέγει κομμάτια από την συλλογή ρούχων «Project Soma» που σχεδιάζει η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Μάλιστα, κομμάτια από την συγκεκριμένη συλλογή επέλεξε και στο ταξίδι τους και παρέδωσε μαθήματα μόδας με τον συνδυασμό που έκανε με το λευκό παντελόνι της. Η ηθοποιός το φόρεσε με ένα απίστευτο μουσταρδί πουλόβερ. Μάλιστα, είναι αγαπημένο της, καθώς έχουμε δει να το φορά ξανά. Τότε μας είχε δείξει πως να το φοράμε χωρίς να φαινόμαστε σαν... «λουκούμι».

Το λευκό εκτός σε παντελόνι το έχει επιλέξει και σε παλτό η Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη έβαλε λευκό πανωφόρι και «κρέμασε» πάνω της τσάντα! Την φωτογραφία «τράβηξε» ο Σουλτάτος και έγινε κανονικά χαμός με το λουκ της!

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, πέρασαν τις γιορτές στο εξωτερικό, όπως ήδη σας έχουμε γράψει! Η παγωμένη Πολωνία, απατούσε ζεστά ρούχα αλλά η Βάσω ζεστάθηκε με στιλ αφού ό,τι κι αν φόρεσε, ήταν φοβερά κομψό!

Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε χτες, κολλήσαμε με το λευκό της πανωφόρι και την μπεζ τσάντα που κρέμασε πάνω της. Αν σήμερα, παρά την κακοκαιρία αποφασίσεις να κυκλοφορήσεις, copy the look και δεν θα χάσεις!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία που την τράβηξε ο Λευτέρης Σουλτάτος: