Σε προσφορά το Candece παντελόνι της Αθηνάς Οικονομάκου - Μοιάζει με τζιν αλλά δεν είναι

Τρέξε να προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε προσφορά το Candece παντελόνι της Αθηνάς Οικονομάκου - Μοιάζει με τζιν αλλά δεν είναι

Η Αθηνά Οικονομάκου, λατρεύει την μόδα. Το παντελόνι Candece που θα βρεις στην συλλογή ρούχων της, μπορεί να μοιάζει με τζιν, αλλά δεν είναι. Μάλιστα, βρίσκεται σε απίστευτη προσφορά. Θα το βρεις μόνο με 98 €, αφού βρίσκεται σε έκπτωση.

Μπορεί οι προσφορές σιγά σιγά να φτάνουν προς στο τέλος τους ωστόσο, στο «Project Soma» θα βρεις ακόμη αγαπημένα κομμάτια μέχρι και στις μισές τιμές. Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να αγοράσεις και εσύ το αγαπημένο σου ρούχο από την συλλογή της, που σχεδιάζει με την Μαίρη Συνατσάκη.

Πρόσφατα, η Αθηνά Οικονομάκου πραγματοποίησε ένα όμορφο ταξίδι στην Δανία μαζί με την Βάσω Λασκαράκη και τους συζύγους τους, αψηφώντας τον κορωνοϊό. Οι φωτογραφίες τους είναι εντυπωσιακές και άκρως... στιλάτες.

Σε μια που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε να φορά ένα απίστευτο παντελόνι που μπορεί να μοιάζει με τζιν ωστόσο είναι παντελόνα. Πρόκειται, για το παντελόνι με την ονομασία Candece. Βρίσκεται πλέον σε προσφορά και από 140.

Θέλεις την pencil φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου; Θα την βρεις στην συλλογή ρούχων που σχεδιάζει με την Μάιρη Συνατσάκη και κοστίζει 108 ευρώ. Έχει την ονομασία Patrice και σου δείχνει πως να την φορέσεις με τον πιο stylish τρόπο.

Προσφορά και το φούξια παντελόνι της Αθηνάς Οικονομάκου

Πανικός έχει προκληθεί με το φούξια παντελόνι της Αθηνάς Οικονομάκου, μιας και το έριξαν 48 ευρώ σε τιμή! Έχουν μείνει ελάχιστα κομμάτια και αν το θες κι εσύ, ίσα που το προλαβαίνεις. Άλλωστε τα All over της, ήδη ξεπουλάνε το ένα πίσω από το άλλο.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, είναι από τις ελάχιστες trendsetters στην Ελλάδα. Ό,τι φοράει, γίνεται μόδα και τα outfits της είναι πάντα προσεγμένα αλλά και συνάμα ευκολοφόρετα. Φυσικά, εκείνα που επέλεξε για το ταξίδι της στην Δανία δεν πήγαν πίσω!

Μετά το παλτό που φόρεσε μαζί με την Βάσω Λασκαράκη (δες το εδώ, έχει το χρώμα της σεζόν), εμείς κολλήσαμε και με το φούξια παντελόνι της! Θα το βρεις στα καταστήματά της, σε έκπτωση και έχει από 120 €, 72€! Δείτε την σχετική ανάρτηση με το υπέρτατο παντελόνι που πρέπει να έχεις για την Άνοιξη: