Με φούστα τύπου μπάλα disco η Πάολα - Τολμάς να την φορέσεις;

Προκαλεί φρενίτιδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με φούστα τύπου μπάλα disco η Πάολα - Τολμάς να την φορέσεις;

Την φούστα που φόρεσε η Πάολα και ήταν τύπου μπάλα της disco εσύ τολμάς να την φορέσεις; Είναι ότι πιο εκκεντρική έχεις δει, αλλά θα την αγαπήσεις. «Αγκαλιάζει» άψογα το σώμα, είναι μίνι και μπορείς να την συνδυάσεις με τον πιο απλό τρόπο.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της στην σκηνή, κάθε βράδυ στα κέντρα όπου τραγουδά, με τις συγκλονιστικές της στιλιστικές επιλογές. Στενά σύνολα και μπότες είναι τα αγαπημένα της κομμάτια που φορά συχνά.

Πρόσφατα, την είδαμε να φορά μια απίστευτη μίνι φούστα, που η ύφανση της ήταν τύπου μπάλα της disco. Πάνω της δηλαδή, είχε πολλά trux, τα οποία σε συνδυασμό με το φωτισμό, φαινόταν πως άλλαζαν χρώμα. Την συνδύασε με τον πιο απλό τρόπο. Από πάνω φόρεσε ένα απλό μαύρο μπλουζάκι.

Όσον αφορά τα παπούτσια, τα αγαπημένα της είναι οι cowboy boots. Αυτές τις λευκές θα τις αγαπήσεις. Η ίδια είναι γνωστή για τις trendy επιλογές της στην πίστα, που την κάνουν να ξεχωρίζει στο λεπτό.

Τολμάς να φορέσεις και αυτό το στενό φόρεμα της Πάολα;

Κορμί «λαμπάδα» έχει η Πάολα και το αποδεικνύει καθημερινά με τις στιλιστικές της επιλογές. Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Νίκο Κουρκούλη, «τρέλανε» τους θαμώνες με το στενό μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Η τραγουδίστρια πραγματοποιεί εκρηκτικές εμφανίσεις πάνω στην πίστα. Επιλέγει φούστες και φορέματα που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της. Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην showbiz και όχι άδικα.

Σε μια από τις εμφανίσεις της πάνω στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου θα τραγουδάνε για λίγες ακόμη ημέρες η Πάολα με τον Νίκο Κουρκούλη, φόρεσε ένα μίνι στενό μαύρο φόρεμα που μοίρασε «εγκεφαλικά» σε όσους πήγαν να την απολαύσουν.

Η τραγουδίστρια έχει άψογες αναλογίες και το απέδειξε, ενώ απίστευτη ομορφιά έχει και η κόρη της με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Πάολα μπουζούκια