Μαγική η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ - Κοίταγαν όλοι το μπουφάν της

Απίστευτη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαγική η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ  - Κοίταγαν όλοι το μπουφάν της

Είδαμε αυτή την μαγική φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ και μείναμε. Κοίταγαν όλοι το μπουφάν της εκτός από το πανέμορφο τοπίο, το οποίο μας έδειξε στην φωτογραφία της η παρουσιάστρια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, βρέθηκε με τα παιδιά της για ολιγοήμερες διακοπές στο Παρίσι και όπως ήταν αναμενόμενο γέμισε τα social media με φωτογραφίες από τις διακοπές της. Η ίδια φροντίζει στον ελεύθερο χρόνο της να πηγαίνει ταξίδια με τα παιδιά της.

Μια φωτογραφία από το Παρίσι την χαζέψαμε καθώς ήταν μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, ωστόσο μας κέρδισε και το μπουφάν της παρουσιάστριας. Η ίδια επέλεξε να φορέσει το ιδανικό πανωφόρι για εξορμήσεις σε μέρη που έχουν κρύο.

Μαύρο, απλό και χοντρό, ενώ είχε και μια γούνα στην κουκούλα του. Αποτελεί μια safe και κομψή επιλογή που συνδυάζεται εύκολα αλλά και γρήγορα σχεδόν με όλα. Μιας και μιλάμε για την Σίσσυ Χρηστίδου δες τι πίνει και έχει αδυνατίσει

Δείτε το εδώ:

Εκτός από τον Πύργο του Άιφελ κοίταγαν όλοι στο Open tv το φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου - Μόνο με 63 ευρώ

Μπορείς να βρεις μόνο με 63 ευρώ το φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου και την κοίταγαν όλοι στο Open tv! Η παρουσιάστρια έκανε την διαφορά με αυτό που φόρεσε και εννοείται πως πήρε πολύ χαλαρά 10άρι!

Η ίδια, διανύει την καλύτερή της φάση τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, αφού τα δύο παιδιά της την γεμίζουν ευτυχία. Η παρουσιάστρια του Open tv έχει προχωρήσει μετά τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη και πλέον πατάει στα πόδια της πιο γερά από ποτέ!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, έχει χάσει αρκετά κιλά και οι στιλιστικές της επιλογές είναι η μια καλύτερη από την άλλη. Πρόσφατα, μπήκε στο πλατό του Έλα Χαμογέλα με ένα φοβερό φλοράλ φόρεμα. Το εντοπίσαμε στο shopinstyle.gr και μπορείς να το βρεις πλέον από 79 € στα 63, ενώ έχουν μείνει λίγα κομμάτια. Ωστόσο, έχετε δει και τι φόρεσε για να πάει στο αεροδρόμιο με τα παιδιά της; Μόνο η Σίσσυ θα το τολμούσε αυτό!