Βίκυ Καγιά: Συνδύασε παντελόνα και πέδιλα και το χρώμα θα σε «τρελάνει»

Αυτό το style πρέπει να το υιοθετήσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Συνδύασε παντελόνα και πέδιλα και το χρώμα θα σε «τρελάνει»

Το πιο απίστευτο χρώμα που θα σε «τρελάνει» και είναι άκρως καλοκαιρινό φόρεσε η Βίκυ Καγιά. Μάλιστα, το συνδύασε σε παντελόνα αλλά και στα πέδιλα της. Αυτό το look πρέπει να το αντιγράψεις, ειδικά για τις καλοκαιρινές βραδινές σου βόλτες.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο με τους συνδυασμούς που πραγματοποιεί στα ρούχα της, δεν την... φοράνε, αλλά τα φοράει. Μάλιστα, αυτό το look της όπως σου είπα, πρέπει να το αντιγράψεις αν θέλεις να είσαι μέσα σε όλα φέτος στην μόδα.

Η παρουσιάστρια του «Shopping Star» σαν fashion expert μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σου προτείνει πολλές stylish και μοντέρνες ιδέες για τις εμφανίσεις σου, αλλά και συνδυασμούς που πρέπει να πραγματοποιήσεις.

Μια από αυτές λοιπόν ιδέες είναι και η παρακάτω που πραγματοποίησε στην εκπομπή της πριν από λίγες ημέρες.

Ο συνδυασμός που έκανε σε πέδιλα και παντελόνα

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά επέλεξε να φορέσει μια απίστευτη παντελόνα σε κίτρινο φωσφοριζέ χρώμα. Την συνδύασε με πέδιλα στο ίδιο χρώμα και ύφος και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στο πλατό του «Shopping Star».

Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μια πουκαμίσα και ασπρόμαυρο μοτίβο η οποία ήταν oversized.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βίκυ Καγιά αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις. Η Βίκυ Καγιά αγαπάει τη μόδα και ξέρει να υποστηρίζει τις τάσεις που κάνουν την εμφάνιση τους κατά καιρούς. Όπως για παράδειγμα, αυτές τις lace up λευκές μπαλαρίνες οι οποίες είναι από την νέα συλλογή των Migato, όπου το μοντέλο - παρουσιάστρια είναι brand ambassador.