Τρέλα τα λευκά πέδιλα της Βίκυς Καγιά - Με εφέ μαρμάρου στο τακούνι

Δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρέλα τα λευκά πέδιλα της Βίκυς Καγιά - Με εφέ μαρμάρου στο τακούνι

Δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου όλη την Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι αυτά τα λευκά πέδιλα που φόρεσε η Βίκυ Καγιά και είναι από αγαπημένη εταιρία υπόδησης. Το τακούνι που έχει εφέ μαρμάρου, κάνει όλη την διαφορά στο παπούτσι και προκαλεί τρέλα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι fashion expert και ξέρει πως να κάνει εντυπωσιακού και στιλάτους συνδυασμούς που να ακολουθούν όλες τις τάσεις της μόδας. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει πολλά βλέμματα να γυρίσουμε σε δημόσιες εμφανίσεις της.

Ωστόσο, ένα τέλειο ντύσιμο, θέλει και ένα τέλειο παπούτσι και η Βίκυ Καγιά το ξέρει πολύ καλά αυτό. Απόδειξη είναι πως παρουσιάζει το «Shopping Star» και καθημερινά κρίνει όλο το γενικό σύνολο των διαγωνιζόμενων γυναικών, δηλαδή από κορυφή έως και τα νύχια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες αρκετές φωτογραφίες της και προτείνει διάφορα στιλ που μπορούν να ακολουθήσουν. Όπως φορώντας αυτή την παντελόνα στο πιο καλοκαιρινό χρώμα, την οποία συνδύασε με ένα καταπληκτικό ζευγάρι πέδιλα.

Το λευκά πέδιλα που φόρεσε με το εφέ μαρμάρου

Μπαίνοντας στον λογαριασμό στο Instagram της εταιρίας υπόδησης των Migato, στην οποία η Βίκυ Καγιά είναι Brand Ambassador, θα «πέσεις» πάνω σε καταπληκτικά παπούτσια. Ένα από αυτά είναι το παρακάτω ζευγάρι λευκά πέδιλα που θα ξεπουλήσουν.

Συγκεκριμένα, είναι όπως είπαμε σε λευκό χρώμα, ωστόσο το σχέδιο που έχει στο τακούνι του είναι αυτί που κάνει όλη την διαφορά και το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό. Έχει εφέ μαρμάρου, ένα trend που βλέπουμε σε πολλά πέδιλα, αλλά και γόβες που βγαίνουν κατά καιρούς.

Εσύ θα το φορέσεις; Η fashion expert Βίκυ Καγιά πάντως στο προτείνει ανεπιφύλαχτα!