Τα μαύρα σουέντ πέδιλα της Βίκυς Καγιά θα τα φοράς Χειμώνα - Καλοκαίρι

Τρέξε να τα αποκτήσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα μαύρα σουέντ πέδιλα της Βίκυς Καγιά θα τα φοράς Χειμώνα - Καλοκαίρι

Πρόκειται να τα φοράς Χειμώνα αλλά και Καλοκαίρι τα μαύρα σουνέτ πέδιλα που φόρεσε και η Βίκυ Καγιά. Ταιριάζουν με όλα, γιατί ένα σαν όλα τα κλασικά πέδιλα. Ωστόσο,η διακοσμητική αγκράφα που έχουν στο πλάι, κάνει όλη την διαφορά στο ζευγάρι.

Ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα πρέπει όλες οι γυναίκες να το έχουμε στην ντουλάπα μας γιατί πηγαίνει με κάθε ρούχο και είναι η εύκολη λύση για τις βραδινές μας εξόδους. Ανάλογα μάλιστα, με τους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί και όλη την ημέρα, αρκεί να προσέξουμε το μήκος του τακουνιού.

Η Βίκυ Καγιά μας προτείνει τα μαύρα πέδιλα σε σουέντ υφή που θα βρεις στα καταστήματα των Migato, αλλά και στην διαδικτυακή τους σελίδα. Το μήκος του τακουνιού είναι τέτοιο που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας με ότι στιλ θελήσουμε.

Δεν θα βγάζεις από τα πόδια σου όλη την Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι επίσης, αυτά τα λευκά πέδιλα που φόρεσε η Βίκυ Καγιά και είναι από αγαπημένη εταιρία υπόδησης. Το τακούνι που έχει εφέ μαρμάρου, κάνει όλη την διαφορά στο παπούτσι και προκαλεί τρέλα.

Πως να φορέσεις τα μαύρα σουντ πέδιλα σαν της Βίκυς Καγιά και το χειμώνα

  • Ο πιο προφανής τρόπος, αλλά πάντα στυλάτος και θηλυκός: με γυμνό πόδι. Φόρεσε οποιοδήποτε παντελόνι το jean σου, το δερμάτινο σου, είτε την ολόσωμη φόρμα σου και τα sexy πέδιλα σου.
  • Με τα καλτσάκια σου! Καλτσάκια κασμιρένια, τούλινα, διχτυωτά, με φτιογκάκια, χρωματιστά! Άπειρες επιλογές ανάλογα με ντύσιμο σου!
  • Με το καλσόν σου! Διχτυωτό, μαύρο οπάκ, πουά ή ότι άλλο εσύ θέλεις!Προσοχή!!! Μεγάλο παράπτωμα αποτελεί το καλσόν στου χρώματος του ποδιού, που σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να το φορέσεις με το αγαπημένο σου ζευγάρι πέδιλα!