Θα τρελαθείς με το παιχνιδιάρικο puffer μπουφάν της Ελένης Μενεγάκη - Ξέρουμε τιμή!

Και που μπορείς να το βρεις

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Θα τρελαθείς με το παιχνιδιάρικο puffer μπουφάν της Ελένης Μενεγάκη - Ξέρουμε τιμή!

Η Ελένη Μενεγάκη, είναι η Ελένη Μενεγάκη και φημίζεται για το γούστο και το στιλ της. Σε πρόσφατη εμφάνιση της, βέβαια, μας τρέλανε όλους με το παιχνιδιάρικο puffer μπουφάν που φόρεσε κι εμείς ξέρουμε και την τιμή, πλέον, αλλά και που μπορείς να το βρεις.

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 27/3 ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τσάκωσε την Ελένη Μενεγάκη στα Μελίσσια στην διαδρομή για το σπίτι της και η αλήθεια είναι πως όπως σας αποκαλύψαμε και με τα αποκλειστικά στιγμιότυπα - δείτε τα εδώ - το βλέμμα της ήταν κάπως ανήσυχο ενώ μιλούσε στο κινητό. Βέβαια με το που είδε τους φωτογράφους έδωσε ένα μεγάλο χαμόγελο γιατί πάντα ότι κι αν συμβαίνει είναι ευδιάθετη!

Ποια η τιμή και που θα βρεις το παιχνιδιάρικο puffer μπουφάν της Ελένης Μενεγάκη

Επειδή, εμείς, λοιπόν, λατρέψαμε το μπουφάν της, που έχει αυτό το υπέροχο γκρι του πάγου και πολύ παιχνιδιάρικες γούνινες λεπτομέρειες στην κουκούλα και στις τσέπες βρήκαμε τα πάντα γι αυτό.

Ελένη Μενεγάκη

Αρχικά να σου πούμε πως παρόμοιο, όχι ακριβώς το ίδιο, το τονίζουμε, αλλά παρόμοιο θα βρεις στα Ralph Lauren με 169€, σε όλα τα καταστήματα notos.gr.

Κι επειδή είμαστε σίγουροι πως λίγο αναρωτιέσαι πως μπορεί η Ελένη Μενεγάκη ενώ είναι μητέρα να κρατιέται σε μια τέτοια φόρμα και να έχει αυτό το κορμί στα 50 της χρόνια, που δείχνει τέλειο ότι μα ότι κι αν φορέσει, εδώ σου έχουμε το μυστικό της. Την διατροφή που κάνει τα τελευταία 15 χρόνια και είναι στιλάκι...

Μας ευχαριστείς μετά, λοιπόν!